5 опасни знака, че той ще ви нарани

Как да се предпазим от токсична връзка

2017-10-12 11:31:00
5 опасни знака, че той ще ви нарани
Снимка: Instagram

Любовта определено е сляпа, но понякога е и нездравословна. Не винаги виждаме същото, което виждат околните в нашия нов партньор. Понякога нашите приятели и роднини преценяват по-реалистично ситуацията. Нашите емоции могат да попречат да видим истината и да забележим знаци, които не са за изпускане и вещаят лош край. Ето някои от тях:

 

 

1.Неговите пролеми се превръщат в твои. Вашият нов приятел е пълен с проблеми – вие слушате историите му, чувствате болката му и разбирате колко му е тежко, а преди да се усетите – всички тези грижи вече са и ваши. Да, трябва да се подкрепяте, но помислете – някои от нас оправят бъркотията в живота си преди да започнат връзка, а други чакат с нетърпение да дойде спасителят им.

 

 

2.Във вашата връзка сте трима. Той поддържа отношения с бившата и тя е навсякъде. Пише му по време на романтичната ви вечеря, нейните дрехи все още се размотавят у тях. Помислете – ако един мъж държи на вас, той ще се погрижи всичко това да остане в миналото, преди да ви покани в живота си.

 

 

3.Той започва ненужни кавги. Новият ви приятел има проблеми навсякъде? Не, проблемът е вътре в него. Той го носи със себе си и започва да създава проблемни ситуации където и да отидете. Кара се с вас пред ваши приятели, заяжда се на обществени места, карайки ви да се срамувате. Това може да е признак за много лош нрав и да ескалира в бъдеще – не се оставяйте на такъв тормоз.

 

 

4.Вашите забавления никога не напускат спалнята. Той ви казва, че обича да прекарвате време насаме, но ви се струва че това не е време за вас двамата, а време за секс. А това ви става скучно и се надявате на повече разнообразие. Внимавайте – може никога не стигнете по-далеч от леглото.

 

 

5.Вашата връзка е тайна. Ако всичко между вас е тайна или ви създава такова усещане, знайте – това е несъществуваща връзка (или съществува само във вашата глава). Не мислете, че това ще се промени – отношението на мъжа си остава винаги както е било в началото. 

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия