Зодиите, които обичат „зловещ секс”

Кои са те и как да ги очаровате

2017-10-11 17:30:00
Зодиите, които обичат „зловещ секс”
Снимка: Instagram

Има ли такова нещо като „зловещ секс”, като се има предвид как някои хора се ужасяват от опасни създания. Ето кои са те и кои са любителите на зловещата атмосфера.

 

 

Овен

 

 

Овните могат да създадат у вас илюзията, че всичко, което правят е за доброто на човечеството, но не се оставяйте на това – те обичат да се отдават на тъмната си страна. Когато почувстват страх, те знаят как да го направят „своята к*чка”, така че опитайте да ги уплашите и ще събудите интереса им.

 

 

Телец

 

 

Те го обичат грубо. А грубо през октомври, може да означава да се облекат като Фреди Крюгер и да се позабавляват. Телците харесват убийствен, ужасяващ, странен, извънземен секс – така ще ги спечелите

 

 

Рак

 

 

О, да – раците го обичат зловещо. Уплашете ги, ужасете ги, развълнувайте ги. Може би е в кръвта им да се влияят от луната, в тях да се вселява този луд, езически дух, който кара фантазията им да създава фентъзи - ужаси сценарии.

 

 

Везни

 

 

Създания на нощта – вие сте Везни. Вие сте тези, които продължават с приготовленията за Хелоуин дори след края му – толкова сте погълнати от духа му. А Октомври е вашият месец, нищо че в тази нощ трябва да го предадете на Скорпиона. Вие Везни сте тези в заешки костюм, което ви отива и ви прави много секси.

 

 

Скорпион

 

 

Е, разбира се – скорпионите. Обожават тъмната страна на секса, те са много дяволити и обичат да играят ролеви игри, особено карайки ви да избирате между лакомство или пакост... Скорпионите са пякът, а вие, вие сте плячката.

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 6 години

????


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия