Какво казва линията на любовта

Вашият характер и съдба

2017-10-06 17:00:00
Какво казва линията на любовта
Снимка: Instagram

 Тази линия е свързана с вашия любовен живот, наречена линията на брака. Сложете ръцете си една до друга и нека разберем какво може да каже тя за вас:

 

 

 

 

1. Линиите на двете ръце са на еднаква височина. Ако се срещат в средата, това означава, че вие сте мил човек с добро сърце. Много любезни, вие давате причина на хората да вярват в човечността. Вашата енергия лекува и създава добро настроение, което ви прави желана компания. Бихте сключили брак, ако всички ваши близки приемат избраника.

 

 

2. Дясната линия е по-високо. Ако линията на дясната ви ръка е по-високо от тази на лявата, това обикновено означава, че вие имате много стара душа. Бихте сключили брак с някой, който е много по-възрастен от вас, за да се изравни вашата мъдрост и знания. Имате способността да не се водите от традициите, харесвате нестандартното.

 

 

3. Лявата линия в по-високо. Ако лявата ви линия е по-високо, това означава че вие сте боец, що се отнася до любовта. Харесвате предизвикателствата. Можете да бъдете агресивни, за да отстоявате себе си и да елиминирате препятствията. Вероятно сте много красиви и чаровни.

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия