Първата буква от името показва характера ви

Каква енергия ни носи тя

2017-10-05 13:00:00
Първата буква от името показва характера ви
Снимка: Instagram

А – Вие не сте много романтични, но за сметка на това сте практични. Постигате целите си. Нямате много търпение и не винаги сте особено отзивчиви, дори другите да са любезни и мили. Вие сте привлекателни, широко скроени и имате силна индивидуалност. Винаги имате нужда от подкрепата на партньора ви и държите да я получавате. Егоцентрични сте – обичате другите да се въртят около вас и умеете да си изберете много подходящ партньор.

 

 

Б – Вие сте романтици. Обичате да подарявате и получавате подаръци, като доказателство за истинска любов. Знаете как да обичате, как да се държите и умеете да говорите убедително. Имате търпение да постигате целите си. Умеете да показвате емоциите си, но и да ги контролирате ако наистина се налага. Обичате приключенията.

 

 

В – Много сте общителни. Може да се влюбите в близък приятел или колега. Чувствителни сте и имате нужда вашият партньор не просто да ви обича, а да ви обожава. Имате много добър самоконтрол и сила на духа.

 

 

Г – Имате бързи реакции. Грижите се за другите и обичате да решавате проблемите им. Вие сте мили и внимателни в личния живот. Понякога любовта ви може да се превърне в силна ревност и желание за защита. Темпераментни сте, не се отказвате лесно.

 

 

Д – Имате нужда партньорът ви да ви изслушва. Вашата любов е човек от детството ви. Предизвикателствата ви привличат. Имате спокоен и уравновесен характер и сте много лоялни. Обичате да четете преди лягане.

 

 

Е – Вие сте щедри, чувствителни и романтични. Умеете да завързвате правилните отношения, но сте честни. Имате добро сърце, но когато ви наранят търсите отмъщение.

 

 

Ж – Вие сте трудна личност. Винаги търсите съвършенство в себе си и партньора. Имате много енергия и трудно се уморявате. Заети сте и трудно поддържате близки отношения.

 

 

З – Имате нужда от забавна компания, която да разведрява настроението ви. Внимателни сте във връзките си. Имате силна вяра и работите усилено. Не обичате да ви контролират, другите разчитат на вас.

 

 

И – Имате силна нужда от любов. Имате нужда от одобрение и сте емоционални. Обичате да научавате нови неща и да трупате знания. Вашият партньор трябва да ви допълва, но и прилича. Често ви става много скучно. Понякога се фиксирате много върху материалното.

 

 

Й – Имате финансова стабилност. Впускате се в инвестиции без много притеснения. Също така сте романтични, въпреки че ви липсва вярата в истинската любов.

 

 

К – Вие сте честни, срамежливи и много привлекателни. Грижа ви е само за най-близките ви. Смели сте и много талантливи. Взимате любовта много насериозно и не обичате игрите.

 

 

Л – Вашият партньор е най-важният човек в живота ви. Обичате приключенията и риска. Имате голяма нужда от одобрение.

 

 

М – Вие сте романтични и здраво стъпили на земята. Много артистични, умеете да изразявате себе си. Обичате да критикувате и често сте недоволни. Трудно приемате чуждо мнение. Понякога забравяте близките си и живеете за момента.

 

 

Н – Имате богато въображение и любовен живот. Държите на свободата, обичате риска и понякога прекалявате. Лесно влизате в ролята на майка закрилник за околните.

 

 

О – Харесвате разнообразието. Не винаги показвате емоциите и желанията си. Самотата не ви плаши. Обичате да се срещате с нови хора и да опитвате нови неща.

 

 

П – Държите на произхода и името си. Обичате да бъдете елегантни. Понякога виждате партньора си като враг. Обичате риска.

 

 

Р – Умеете да се усъвършенствате. Търсите партньор, с който да сте на една вълна. Обичате да доказвате себе си и сте романтични.

 

 

С – Първо удоволствието, после работата – така е за вас. Вие сте борбени и имате силни чувства. Не обичате да губите контрол и държите не обещанията си. Понякога ставате егоисти. Вие сте емоционални и тихи, понякога нервни. Обичате мира и хармонията.

 

 

Т – Вие честно сте напрегнати. Обичате музиката и често мечтаете. Бързо се влюбвате и разлюбвате. Следвате пътя си и не обичате промените. Инати, не обичате съвети.

 

 

У – Ентусиасти. Обичате да бъдете влюбени, любовта за вас е предизвикателство. Обичате да правите подаръци и да виждате радостта на хората.

 

 

Ф – Имате силна енергия и е трудно да ви последват. Лесно се влюбвате, но не винаги избирате добре. Обичате да бъдете харесвани и търсени.

 

 

Х – Имате нужда от свобода, не бързате да се доверите. Търсите слабостите на хората и начини да ги привлечете на ваша страна. Харесвате странните характери. Харизматични сте.

 

 

Ц – Смели, щедри и безразсъдни. Обичате и мразите силно. Трудно се задържате на едно място и все преследвате някакви цели. Бързо ви става скучно.

 

 

Ю – Много независими и силни. Трудно ви е в любовта, защото сте много контролиращи. Винаги искате да знаете бъдещето и да се застраховате от всичко.

 

 

Я – Не показвате чувствата си лесно. Търсите одобрение. Общителни сте и обичате да помагате на всички.   

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 6 години

iiha , kakvo ozna4avali i bukvi4kite n dvamata mi liubimi bliznaka ,,,


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия