Защо хората ви мислят за забавни според зодията

Какъв хумор притежавате

2017-10-04 18:15:00
Защо хората ви мислят за забавни според зодията
Снимка: Instagram

Овните прилагат чувството си за хумор във всякакви ситуации. Могат да се посмеят и на лошите моменти, а това е много харесвано тяхно качество. Те са едни от най-забавните хора в зодиака.

 

 

Телците са много наблюдателни. Бързата им мисъл им помага да дадат най-точните и забавни коментари. Общуването с тях винаги създава добро настроение.

 

 

Близнаците са знак, който обича да се позабавлява на гърба на другите, макар да казват че е съвсем добронамерено. Близнаците лесно помнят вицове и обичат да ги разказват в точния момент.

 

 

Раците имат странен хумор. Обичат да се надсмиват над себе си, правейки забавни и глуповати изражения.

 

 

Лъвът ще ви очарова с кралския си хумор. Ще става все по-забавен и артистичен, когато забележи че аудиторията му се увеличава.

 

 

Девите имат уникалната способност да иронизират проблемите. Така девите споделят мъката си,  забавлявайки околните.

 

 

Везните харесват добронамерените закачки, които нямат за цел да обидят някой. В тяхната компания ще се смеете, без да се притеснявате че може да бъдете засегнати.

 

 

Скорпионите са много саркастични. Те винаги имат какво да подметнат и могат да прозвучат грубо, особено ако не ги познавате добре.

 

 

Стрелците обичат да обръщат всичко на шега и да украсяват разни истории. Стрелците винаги ще се погрижат за доброто ви настроение – не понасят да ви гледат тъжни.

 

 

Козирозите обичат да блъфират – гледайки сериозно, разказват абсурдни истории и докато се чудите какво става ще ги видите избухнали в смях.

 

 

Водолеите не е нужно да полагат усилия, за да разсмеят някого, те по природа са забавни.  Това понякога ги смущава и ще ви погледнат учудено – не са очаквали че толкова ще ви развеселят.

 

 

Рибите могат да правят сладки шеги, но понякога могат да станат неприятни с черния си хумор – смущавайки слушателите си.

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия