3 съвета за невероятна прическа

Как да направите косата си неустоима

2017-10-02 17:00:00
3 съвета за невероятна прическа
Снимка: Instagram

Да знаете какво искате и как да го получите, не се отнася само за кариерата и в спалнята. Има прически, по страниците на списанията в салоните, които изглеждат невероятно, но дали ще можете да отделяте всяка сутрин достатъчно време, за да ги поддържате. Не бихте искали да видите косата си красива, само след посещение в салона.

 

 

Ето няколко неща, които не бива да забравяте, за да бъдете уверени с формата на косата си:

 

 

1. Потърсете добър фризьор

 

 

Не се доверявайте на всеки произволен салон, който видите или ви е най-близо. Много сълзи са проляти, след пагубната фраза „Само връхчетата”, или изумителните цветове, които косата ви може да добие в некомпетентни ръце. Ще ви отнеме време и пари да поправите резултатите, които някои „стилисти” постигат. Потърсете мнения във форуми за добър специалист.

 

 

2. Чуйте мнението на стилиста

 

 

Със сигурност имате идея – каква прическа ви харесва, но дали ви отива? Преди да побързате да започнете оформянето, попитайте фризьора за мнение. Много често формата, която сте избрали може да е стояла чудесно на някой друг, но да не подхожда на вашата коса или лице. (например много етажи на тънка коса, много къса къдрава коса, бретон, който не отива на лицето ви или цвят, който изглежда прекалено неестествено).

 

 

3. Изберете вашия цвят

 

 

Помислете какъв е бил цветът на косата ви като деца – дори в момента да е по-различен, детския цвят е оставил своята следа в чертите ви и ще бъде много освежаващо решение, ако търсите разнообразние.

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия