Седмичен тийнейджърски хороскоп 25 септември - 1 октомври

Каква ще бъде седмицата за вас

2017-09-25 11:49:00
Седмичен тийнейджърски хороскоп 25 септември - 1 октомври
Снимка: Instagram

Овен

 

Всички знаят, че се придържате към девиза: „първо действам, после мисля“, но тази седмица е по-добре да „обърнете палачинката“. Каквото и да ви е хрумнало не бива да реагирате спонтанно и да сте хаотични.

Преценете всички „за“ и „против“ от инициативата си, анализирайте както мотивите, така и последствията от очаквания резултат. Ако сте сигурни, че става дума за нещо полезно, то давайте смело напред. Ще зарадвате себе си и ще изненадате околните.

 

Телец

 

Част от ситуациите, в които попадате никак няма да ви харесат. Не е във ваша полза „да влизате с бутонките напред“. Ако ви е трудно да си обясните какво се случва и да хванете логиката на нещата, то потърсете мнение или съвет от по-опитен събеседник.

Проявете самостоятелност без да прекалявате с претенциите. Преценявайте не само кое е важно, но и кое е нужно.

 

Близнаци

 

Благоприятен период. Ще имате възможност да развихрите потенциала си изцяло, да общувате, да обменяте идеи. И най-важното е, че думата ви ще се чува, че ще спечелите симпатии и че хората около вас ще са склонни да подкрепят предложенията ви.

Твърденията ви ще са толкова убедителни и категорични, че ще се приемат с абсолютно доверие и на никой не би му хрумнало да спори с вас. Успехите ще ви вдъхнат самоувереност и ще ви помогнат да изгладите някои лични недоразумения.

 

Рак

 

Опитайте се да възприемате себе си като част от цялото и да мислите не само за личните, но и за общите интереси. Прекалено сте тънкообидни и в състояние да се вглъбявате най-вече в собствените си мисли и емоции. По този начин блокирате талантите и подтискате инициативата си, което няма да доведе до нищо добро.

Ако сами не се отърсите от това състояние, не пристъпите към активна дейност и отстояване на позициите си, то обстоятелствата ще ви принудят да го направите.

 

Лъв

 

Привлекателни сте и много хора ще търсят компанията ви. Проявете благосклонност и не ги игнорирайте, независимо че едва ли всички ще влязат в списъка на най-близките ви приятели. Всеки има своите добри и лоши черти и е нужно време, за да ги опознаете. Само тогава ще разберете кое наистина ви харесва и към какво трябва да сте предпазливи.

Трупайте информация, реагирайте разумно, въздържайте се от резки активни действия и неусетно дори за самите вас ще си изградите правилна и резултатна тактика на общуване.

 

Дева

 

Действията ви през тази седмица ще потвърдят верността на твърдението, че каквото човек сам си направи и Господ не може да му го направи. С други думи казано, околните ще злоупотребят с добротата ви. Склонни сте да проявявате разбиране и съчувствие към всички и ще започнат да ви натоварват с личните си проблеми, да ви въвличат в спорове, очаквайки от вас да въдворите ред.

Подобна ситуация ще се отрази негативно не само на настроението, но отчасти и на финансовите ви наличности. Формулирайте ясно целите си и не се занимавайте с чужди конфликти, които ще ви създадат амо неприятности.

 

Везни

 

Много внимателно наблюдавайте какво се случва около вас. През тази седмица ще положите основите на някаква промяна. Може да е в чувствата ви или в отношенията, но при всички случаи ще е свързано с нови хора и нови контакти. Няма смисъл да се опитвате да контролирате събитията. Просто ги следвайте и се възползвайте от възможностите, които ви предоставят.

Всичко ще започне от нулата и натрупания до момента опит няма да ви свърши работа. Ориентирайте усилията си към създаване на нова стратегия.

 

Скорпион

 

Постарайте се да контролирате емоциите. Все още сте в един сравнително спокоен междинен период на адаптация от пълна неангажираност към активна дейност. Контактите ви ще са интензивни, но предимно с хора от обичайното ви обкръжение.

Подобна ситуация може леко да ви отегчи, но е желателно да не измисляте „оригинални“ предизвикателства, с които да привличате вниманието, а да се концентрирате към ежедневните си задачи и да ги изпълнявате с максимално старание.

 

Стрелец

 

Едва ли ще имате повод да се оплачете от скука. Доста нови преживявания се очертават през тази седмица: нови приятели, нови занимания, нови интереси, а може би и нова любов... Всичко ще ви се получава с невероятна лекота. Независимо от това е желателно да запазите чувство за мярка и да не се „напомпвате“ с прекалено високо самочувствие.

От вас се иска да не пречите на естествения кръговрат на живота, да приемете с радост онова, което идва при вас и да не съжалявате за онова, което си отива.

 

Козирог

 

Подсъзнателно се стремите към спокойни отношения и имате нужда от уютна околна среда. Едва ли ще се наложи да правите нещо специално в тази връзка. Необходимо е само да се справяте с ежедневните си задължения, да си създадете точен график и разпределение на времето и да не засягате ничии интереси. Приятелите ви, макар и малко, са напълно достатъчни за да ви зареждат с увереност и оптимизъм.

Не бързайте да се включвате в нови групи по интереси. Осигурете си информация и възможност за избор между различни варианти, като вземете пред вид и финансовата страна на въпроса.

 

Водолей

 

Прекалено сте импулсивни и склонни към прибързани реакции. Не са изключени неприятности през тази седмица, които ще са резултат от собственото ви поведение. Не е желателно да си причинявате сами разни проблеми, които пък ще повлекат след себе си други неприятности. Въздържайте се от прояви на агресия и нервни изблици.

Отделете време за спортни или творчески занимания. Ще изразходите енергията си градивно, ще се почувствате доволни от себе си и ще преодолеете вътрешното си напрежение.

 

Риби

 

Периодът ще е наситен много повече със забавления, отколкото със задължения. Не е изключено някой от приятелите ви да измисли хитроумни и благовидни на пръв поглед шегички, които обаче, може да изнервят онези, с които се шегувате. Не прекалявайте с чуждото търпение, особено на по-възрастните от вас, защото заигравката може да завърши с „гол във вашата врата“.

Мислете за последствията преди да вземете участие в подобни „приключения“ и се опитайте да ги прекратите докато е време. Някой може и да ви се поразсърди, но все пак по-добре сърдит приятел, отколкото сърдит родител или учител.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия