Топ 3 на най-красивите места за къмпинг

Кои са те?

2017-09-15 16:30:00
Топ 3 на най-красивите места за къмпинг
Снимка: Instagram

Лятото е перфектното време за къмпинг. Почивка на 100% и отдалечаване от забързаното ежедневие и задачите, които ни гонят непрекъснато.

 

Чувството, че сме близо до природата е несравнимо и трябва всеки един да се докосне до него.

 

Топ 3 на най-красивите места за къмпинг:

 

1. Железница

 

Село Железница се намира на 23 км от София в полите на Витоша. Невероятното място е обсипано с пиятни пътечки за разходка. Спокойно е и е любимото място за живеене на много хора, които искат да се прибират и да дишат свеж въздух цяла вечер. Железница е известна със своите термални извори. 

 

Мястото привлича своите къмпингуващи със своите „горски джакузита”. Тези два басейна са дело на ентусиасти. Кътчето е невероятно. Има място за палатка и е много красиво със своята буйна рекичка. Веднага щом отидете в селото местните ще ви насочат как да стиигнете до това райско кътче.

 

2.  Язовир Широка поляна

 

Това прекрасно място се намира в Западни Родопи на 30 км от Батак. То е в прегръдката на борова гора и невероятно чист въздух. Бреговете на язовира са далеч от пътя и трудни за достигане, но определено си заслужава изживяването. Надморската височина е 1500 м. Вечерите са студени, така че бъдете добре подготвени. 

 

3. Бъндерички езера, Пирин

 

Те се намират в централен северен Пирин. местото е невероятно, но не навсякъде може да се позиционира палатка. Езерата са 16, но само 5 имат имена. Природата е прекрасна и е страхотно решение за справяне с летните горещини. 

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия