Малък екзотичен плаж или шумен курорт

На кое да се спрем?

2017-08-11 12:00:00
Малък екзотичен плаж или шумен курорт
Снимка: Инстаграм

На вратата се звъни. Чудите се кой е? Няма смисъл на питате. Ясно е, че от другата страна нетърпеливо стои лятото, морето, слънцето, бриза – цяла банда. Препоръчително е да отворите гостоприемно и да се примирите – очакват ви незабравими преживявания.

 

Гостите са на лице и е ясно, че лятната почивка ви зове. Чудите ли се къде да й се насладите. На голям морски курорт, пълен с пияни туристи, където личното пространство е нещо отдавна забравено по плажовете? Не звучи приятно. За това ето няколко причини да изберем малкия екзотичен плаж пред необятните претъпкани плажни ивици.

 

1. Не харесвате да ви стъпват по главата докато си почивате блажено на плажа. Да, не е приятно. Води до главоболие, и опънати нерви. Така почивката се превръща в дебнене някой да не пропусне да погледне къде точно стъпва.

 

2. Неприятно ви е докато се наслаждавате на лятната си почивка някой да мине елегантно покрай вас и да обсипе очите ви с пясък.

 

3. Не ви се струва нормално сутрин, когато тръгвате за плажа да се мотаят из краката ви пияни чуждестранни туристи, които вървят на зиг-заг по плажната ивица.

 

4. Обичате по плажа да има хора, но не ви е приятно, когато някой не оцени достатъчно личното ви пространство и позиционира хавлията си точно до вашата.

 

5. Събуждате се и какво да видите? Разкрачена дама на солидна възраст срещу вас. Най-доброто събуждане, бих казала по-добро и от кафето. Доста неприятна ситуация, която е неизменна част от претъпканите плажни зони. 

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия