Как да разберем дали приятелите харесват гаджето ни?

Защо е важно?

2017-07-26 16:22:00
Как да разберем дали приятелите харесват гаджето ни?
Снимка: Instagram

Когато имате нов човек до себе си, трепетите са толкова силни и главозамайващи, че всичко, което виждате около себе си се равнява само и единствено на това, което искате да ви се случи. Влюбени сте до уши и когато някой ви каже, че сте избрали грешния човек, сте способни да се нахвърлите върху него без дори да се замислите, че има причина за тези думи.

 

И все пак имайте едно на ум (въпреки че е много трудно, когато сте заслепени от любов), че зад всяко казано нещо има поне капка истина, дори и в най-грозната лъжа.

 

Когато ваш добър приятел ви каже, че любимият ви не е всъщност такъв, за какъвто се показва, помислете си защо чувате тези думи. Спомнете си, че ги са изречени от скъп за вас човек, който едва ли ви мисли лошото. Възможно е през вашите очи всичко да изглежда перфектно, но не забравяйте факта, че сте влюбена...той играе много важна роля.

 

Свалете розовите очила! Не сте на 12. Вслушайте се в това, което ви говорят приятелите. Ако те ви кажат, че човека, когото сте избрали е свестен и стойностен, може би са прави. Ако ви кажат обратното, отново се замислете, защото страничният наблюдател най-ясно може да прецени дали нещата вървят или не, а ако същият ви е приятел, може да ви го каже в очите...Какво по-хубаво.

 

Когато обичате не забравяйте да разучавате човека срещу вас. Запознайте го с приятелите ви, нека и той да направи същото. Те са хората, които ще видят ясно дали нещата се получават или не (Разбива се, ако са истински.) 

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия