Седмичен тийнейджърски хороскоп 24.07 - 30.07

Каква ще бъде тази седмица?

2017-07-24 10:57:00
Седмичен тийнейджърски хороскоп 24.07 - 30.07
Снимка: Instagram

Не се учудвайте, ако на моменти усещате, че силите не ви стигат, връхлита ви бърза умора или просто ви мързи да се захващате със сложни и трудоемки дейности. През първите няколко дни от тази седмица ще е така.

 

Периодът не е подходящ за активни дейности, за интензивни контакти и за стартиране на нови занимания. Намалете темпото, действайте спокойно, самостоятелно и по възможност в обстановка, която ви помага да съхраните душевното си равновесие. Ориентирайте усилията си към обмисляне на краткосрочните планове, а не към създаване условия за реализацията им.

 

Избягвайте дейностите, изискващи прекомерни физически усилия, като това включва и някои видове спорт. Въздържайте се от необмислени решения, рискове и авантюри.

 

По-чувствителните може да преживеят силни пристъпи на меланхолия. Не гледайте филми, изпълнени със сцени на насилие, не слушайте силна музика и не употребявайте тонизиращи напитки.

 

Подбирайте внимателно храната си, проявете грижа към собственото си здраве. Ако сега се разболеете ще боледувате дълго и ще се възстановите трудно.

 

Постарайте се да мислите позитивно, да постигнете душевно равновесие, да овладеете пристъпите на гняв и да работите върху себе си, върху духовното си израстване.

 

Обстановката постепенно ще се успокои, емоциите ще се стабилизират, напрежението ще отстъпи място на здравия разум. Логиката ще е по-силна от интуицията, което е сигурен признак, че можете да промените начина си на действие и да дадете воля на личната инициатива.

 

Легенда на символите и знаците: 

 

 

Овен

 

Акцент – използвайте творческия си потенциал за дейности, изискващи сръчност и имащи практическо приложение. Избягвайте словесните сблъсъци.

 

 

Телец

 

Акцент – ценете както времето, така и труда си. Не позволявайте на никой да ви манипулира и използва за собствена сметка.

 

 

Близнаци

 

Акцент – ще се случат интересни събития, нови преживявания, нови възможности. Следвайте интуицията и предпочитанията си, а не препоръките на приятели.

 

 

Рак

 

Акцент – ако не започнете нещо няма и да го довършите. В състояние сте да реализирате поне една от мечтите си, така че заемете се незабавно.

 

 

Лъв

 

Акцент – съчетайте логиката с въображението и търсете начин да реализирате на практика оформената в мисълта ви идея. Не прекалявайте с разходите за развлечения.

 

 

Дева

 

Акцент – не се плашете от трудностите. Подхождайте към тях нестандартно, но с умерен оптимизъм. Въздържайте се от нови любовни авантюри.

 

 

Везни

 

Акцент – каквото поискате това и ще направите, но трябва да го поискате. Не се опитвайте да променяте личните отношения, оставете нещата такива, каквито са.

 

 

Скорпион

 

Акцент – доста хаотична седмица, в която очакванията ви ще се разминат с реалността. Въздържайте се от остри спорове с близките, няма да доведат до нищо добро.

 

 

Стрелец

 

Акцент – контролирайте емоциите и реагирайте на евентуалните конфликти спокойно. Обстоятелствата са на ваша страна, възможни са допълнителни парични постъпления.

 

 

Козирог

 

Акцент – реагирайте на проблемите прямо и директно. Точно те ще ви покажат кои са истинските ви приятели и кои връзки трябва да прекъснете незабавно.

 

 

Водолей

 

Акцент – контролирайте емоциите, дистанцирайте се от чужди конфликти. Новите контакти ще са предизвикателни и ще ви заредят с оптимизъм.

 

 

Риби

 

Акцент – единственият начин да запазите оптимизма и да стабилизирате душевното си равновесие е да се дистанцирате от личности с негативно излъчване. Не се колебайте.

 

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева.

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия