3 начина да ставате по-лесно сутрин

Как да се справите със сънливите сутрини?

2017-07-31 12:30:00
3 начина да ставате по-лесно сутрин
Снимка: Instagram

Имате силното желание да счупите телефона си рано сутрин? Вече намразихте всички възможни парчета, защото ви будят така жестоко в най-сладката част от съня?

 

Обаче се замислете – ако посегнете на телефона си, ще трябва да си купите нов, който отново ще извършва ежедневен тормоз върху вас. Всеки проблем, а и този, има свое решение.

 

За да ставаме сутрин с усмивка, трябва да обичаме това, което правим и хората, които срещаме ежедневно, а на негативните просто да не обръщаме внимание.

 

Това обяснява защо трудно ставаме за работа, а когато сме почивка, отваряме очи в ранни зори.

 

Но какво да направим, за да се будим лесно и с желание:

 

1. Замислете се върху това какво ви се налага да вършите през деня. Не ви харесва? Сменете го възможно най-бързо. Защо трябва да причинявате стрес на самите себе си и да не си давате правото да ставате с желание. Работете за свое удоволствие, харесвайте това, което правите и знайте, че го правите единствено за себе си. Помага, опитайте!

 

2. Нагласете се да не обръщате внимание на излишни критики и негативни хора. Това ще ви помогне да станете в добро настроение, знаейки, че сте над нещата и не може някой, който е станал накриво да развали деня ви. Абстрахирайте се от негативните емоции и помнете, че вашата усмивка е по-силна от тях.

 

3. Помислете си за хората, които обичате, за хората, които ви носят толкова много положителни емоции, дори и за непознатите, които се усмихват „просто така”. Събудете се заради тях. Спомнете си, че те са тези, които ще допринесат за смеха и отличното ви настроение. Настройте се за положителен ден и сложете плюсовете над минусите. 

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия