3 зодии, които рядко казват истината

На кого да не се доверяваме и защо?

2017-07-11 17:30:00
3 зодии, които рядко казват истината
Снимка: Instagram

Доверието е едно от най-скъпите неща в живота. Човек трябва да е благодарен, когато някой му даде повод да го притежава.

 

Да вярваш на някого, това значи да му даваш свобода, да бъдеш сигурен, че той не би направил нищо, с което да те накара да се почувстваш зле.

 

Защо е от най-скъпите неща в живота? Защото хората, които предоставят на останалите възможността да им се има доверие, станаха малко, много малко, кандидати за Червената книга.

 

Но въпреки това трябва да вярваме, че те няма да изчезнат, защото това са нашите близки и приятели, които сме допуснали да надникнат в същността ни.

 

3 зодии, на които трудно можеш да се довериш:

 

Дева


Това са хора, които трудно казват истината и не защото искат да излъжат. Те се стремят да угодят на всички и когато усетят, че това, което мислят, ще накара околните да се почувстват зле, Девите лъжат. Дали е благородна лъжа и има ли такава? Това е дълъг въпрос.

 

Близнаци


Ах, тези Близнаци. Те правят винаги, каквото си поискат без значение какво е вашето мнение. Ако ви кажат, че ще ви послушат, не им вярвайте. Те лъжат не за друго, а за собствен комфорт. Обичат нещата да се случват по техния начин и в същото време лесно и без много много спорове и усилия. За това предпочитат да спестях истината, отколкото да защитават позицията си.

 

Козирог


Това са едни от най-самовлюбените хора. Страхотни инати са и биха направили всичко, за да са прави, било то да излъжат. Правят го често, защото така по-лесно излизат от ситуация и това често им помага да не влязат в калната локва по време на спор.

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия