Седмичен тийнейджърски хороскоп

Какво вещаят звездите?

2017-07-10 11:08:00
Седмичен тийнейджърски хороскоп
Снимка: Instagram

Едва ли ще имате възможност през цялото време да се наслаждавате на ваканцията. На моменти ще сте ангажирани с различни занимания, възложени от родителите ви или други по-възрастни роднини. Не е изключено да се почувствате уморени, отпаднали, в лошо настроение. Причината до някъде може да е и във високите температури, но ако усещанията се задълбочат споделете с близките си. Може да става дума за някой от коварните летни вируси и е важно да се реагира светкавично.

 

Емоционалното ви състояние също ще е доста неустойчиво. Във ваша полза е да намалите контактите и да не се занимавате с анализ на личните взаимоотношения. Каквото и да си мислите за близките, роднините, съседите, приятелите ще е повлияно от противоречивите ви чувства, така че въздържайте се от излишни въпроси и обяснения. Ефектът ще е по-скоро отрицателен, няма да ви хареса.

 

Ако времето и средствата, с които разполагате ви позволяват и не сте някъде на почивка за цялата седмица, то постарайте се да сте по-често сред природата в периодите рано сутрин и по-късно след обед, когато температурите са по-ниски. Погрижете се за духовните си и физически необходимости. Организирайте си посещение на лятно кино, театър, концерт на открито. Посещение на басейн, излет към най-близкия парк или планинска местност, разходка с велосипед ще ви подействат освежаващо, разведряващо и възстановяващо. Не се лишавайте.

 

Приемете неприятностите (до колкото ги има или до колкото вие ги преценявате като такива) като естествено явление, с което просто трябва да се справите и което ще ви научи да сте по-търпеливи.

 

Легенда на символи и знаци:

 

 

Овен


Акцент – интензивен период от гледна точка на комуникацията. Не приемайте новите си познати твърде доверчиво, съществуват предпоставки за конфликт.

 

 

Телец


Акцент – намалете контактите. Прекалено сте чувствителни и възприемате чуждите грижи на сериозно. Не давайте и не взимайте пари на заем.

 

 

Близнаци


Акцент – довършвайте започнатото и не се отказвайте от хрумванията си. Ще имате възможност да реализирате творческите си идеи, ако действате самостоятелно.

 

 

Рак


Акцент – някой ще ви потърси отговорност за неизпълнено обещание или друг ангажимент. Излишно е да коментирате, само ще влошите ситуацията.

 

 

Лъв


Акцент – пестете си силите. Съществуват предпоставки за травма или материална загуба. Избягвайте местата, където има струпване на много хора.

 

 

Дева


Акцент – може да получите допълнителни финанси или интересен подарък. Дистанцирайте се от конфликтни ситуации. Разногласията ще се решат и без вас.

 

 

Везни


Акцент – едва ли ще скучаете, почти непрекъснато ще се налага да помагате на някой за нещо. Въздържайте се от остри критики и прибързани заключения.

 

 

Скорпион


Акцент – постарайте се да избегнете личните конфликти и да съобразявате действията си с обективните фактори. Мислете логично, ако искате да напреднете.

 

 

Стрелец


Акцент – съобразявайте разходите с наличностите си. Контролирайте емоциите, отнасяйте се с уважение към чуждите постижения и спазвайте правилата.

 

 

Козирог


Акцент – задълженията ви ще са повече от обикновено. Не се опитвайте да се измъкнете, усърдието ви ще бъде добре възнаградено.

 

 

Водолей


Акцент – ще имате възможност да разгърнете творческия си потенциал и да се справите с поредица формални задачи. Успешен период, който ще ви зареди с оптимизъм.

 

 

Риби


Акцент – намалете темпото, разпределяйте силите си равномерно. Не очаквайте всичко да ви се получи от първия път. Резултатите ще ви зарадват, макар и със закъснение.

 

 

Седмичният ви хороскоп е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия