Седмичен тийнейджърски хороскоп

Каква ще бъде седмицата за всеки един от знаците?

2017-07-03 11:28:00
Седмичен тийнейджърски хороскоп
Снимка: Instagram

Ще се наложи да се върнете към разни стари неща през тази седмица, които най-вероятно ще ви развалят настроението. Приемете го като нормален процес на проверка на собствените ви грешки и начин да се преборите със собствените си недостатъци.

 

Постарайте се да избягвате срещите с хора, които непрекъснато се оплакват, мрънкат и търсят съчувствие.

 

Търсете мнението и съдействието на близките си, когато се налага да преодолявате разни проблеми. Вероятно ще се наложи да попълвате документи, да взимате важни решения и ще ви е трудно да се ориентирате в обстановката. Не разчитайте само на себе си, особено ако нямате опит в конкретната насока. Бъдете сигурни, 2 глави мислят по-добре от една. Подхождайте разумно, а не емоционално.

 

Лятото е синоним на думата „романтика“ и именно за това романтични преживявания няма да липсват. Усещанията ще са най-дълбоки за онези от вас, които до момента не са създали чувствена връзка. Може да не ви се иска, но ще се влюбите или най-малкото ще преживеете вълнуващ флирт. Макар и краткотраен, ще ви остави незабравими спомени. Обвързаните пък ще могат да освежат и едновременно с това стабилизират отношенията си.

 

И като се има пред вид, че това е месецът на пътешествията и авантюрите, то със сигурност може да се каже, че финансовото ви състояние ще е доста нестабилно. Преценявайте разходите си, но и бъдете предпазливи. Не е изключено да станете жертва на измама или да претърпите загуби, предизвикани от личната ви разсеяност и доверчивост.

 

Легенда на символите и знаците:

 

 

Овен

 

Акцент – не се главозамайвайте от успехите. Постарайте се да запазите реална самооценка. Лесно ще се справите със занимания, изискващи сръчност.

 

 

Телец

 

Акцент – животът е синусоида, хубавото и лошото ще се редуват, за да не скучаете. Действайте с фантазия и размах, нищо няма „да ви се опре“.

 

 

Близнаци

 

Акцент – следвайте целите и отстоявайте позициите си, но в рамките на установените правила. Възползвайте се от възможността да стабилизирате личните отношения.

 

 

Рак

 

Акцент – седмицата ви принадлежи изцяло. Събитията ще се случват според волята ви и така, както си ги подредите. Акцентирайте на отношенията, които са в криза.

 

 

Лъв

 

Акцент – намалете темпото, не се захващайте с непознати занимания. Подготвяйте условията за пътешествие старателно и отговорно, за да избегнете неприятности.

 

 

Дева

 

Акцент – разполагате с достатъчно време, за да създадете ред и хармония около себе си. Обсъждайте идеите си и се възползвайте от чуждия опит. Ще си спестите грешки.

 

 

Везни

 

Акцент – добри условия за стартиране на нова идея. Контролирайте разходите и не обаквайте приходи. Не популяризирайте намеренията си.

 

 

Скорпион

 

Акцент – не прекалявайте с претенциите. Ако ви критикуват откровено, то може би е по-добре да се вслушате и да се възползвате. Никой не е идеален.

 

 

Стрелец

 

Акцент – уважавайте чуждото мнение и не възприемайте себе си като единствен критерий. Чувството ви за справедливост е изострено, но не и обективно.

 

 

Козирог

 

Акцент – ориентирайте усилията си към познати занимания. За всичко ново се съветвайте с по-опитни и проявете предпазливост във финансово отношение.

 

 

Водолей

 

Акцент – често ще сте в епицентъра на събитията и е желателно да не натрапвате мнението си. Подхождайте компромисно към претенциите на партньорите си.

 

 

Риби

 

Акцент – светът не е само черен или бял. Обстоятелствата ще ви убедят, че има възмездие и несправедливостта рано или късно бива наказана.

 

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия