Как да се справим със стреса?

Няколко начина на противодействие

2017-06-20 12:25:00
Как да се справим със стреса?
Снимка: Instagram

Стресът е навсякъде около нас в динамичното ежедневие. Той обаче ни вреди повече, отколкото очакваме.

 

Може да ни докара главоболие, замаяност, а и други по-сериозни неприятности. Как да се справим с това явление, което се натрапва несъзнателно в дните ни? Усмихвайте се! Това е най-големият враг на стреса.

 

Когато се усмихваме, отделяме хорона на щастието и това ни кара да бъдем спокойни, уверени и щастливи. Не забравяйте преди да излезете да сложите най-красивата усмивка и да не я сваляте независимо, че киселият съсед отново не е в настроение или пък градския транспорт е претъпкан и нямате почти никакво лично пространство.

 

Това са моментни ситуации.

 

Яжте шоколад, когато пожелаете!

 

Да, той също е основния виновник за щастливите дни. Разбира се, за да се радвате на стилна фигура, не прекалявайте с количествата. Не отвръщайте на идиота с идиотизъм.

 

Той само това чака. Дръжте се на ниво, с усмивка и положителни емоции. Така вие няма да падате на нивото на скандалджията, а и ще си спестите главоболието.

 

Предстои ви важна среща с хора, които не познавате или сте виждали само на малкия екран? Дишайте! Оставете стреса на страна и си спомнете, че това са просто хора като мен, като вас и като вашите роднини.

 

Повярвайте, така вие ще се чувствате по-добре и срещата ще бъде по-благополучна. Стресът обикновено личи от километри.

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия