Топ 3 на зодиите, които обичат да поемат риск

Кои са те?

2017-04-11 16:00:00
Топ 3 на зодиите, които обичат да поемат риск
Снимка: Instagram

Някои от зодиакалните знаци обичат да поемат рискове и да се изправят лице в лице с предизвикателствата, дори и те да са свързани с непознати територии.

 

За някои това е удоволствието да не знаеш какво ще се случи, а за други е щастието да си набавят нужната доза адреналин.

 

Зодиите с такава натура поемат рискове, които за останалите се струват стресиращи и неприятни.

 

Кои са топ 3 на зодиите, които обичат да поемат рискове? Вижте тук.

 

1. Стрелец

 

Представителите на зодия Стрелец са най-големите фенове на риска, а управлението им от Юпитер вещае късмет и добри възможности. Често Стрелците позволяват на въображението да проектира бъдещето и да преоткрива нови възможности.

 

Идеалисти и импулсивни, Стрелците са готови да се впуснат с главата напред във всяко едно ново предизвикателство и това определено не ги плаши по никакъв начин. Проблемът е, че поемат тези рискове импулсивно и интуитивно, което понякога се оказва с неприятен край.

 

2. Овен

 

В една класация за най-смелите зодии, поемащи всеки риск, Овенът задължително е сред първите. Те често са хората, които първи се втурват във всяка възможност, често без да я обмислят.

 

Те се водят от любовта си към луксозното, личните облаги и парите – предпочитат да се сдобият с тях чрез риск, отколкото с много работа. Те лесно се мотивират, но и лесно се разочароват.

 

3. Скорпион

 

Скорпионите са на принципа „Всичко или нищо“ и приемат всички възможности много насериозно. Те имат несломим кураж, особено в сравнение с останалите зодиакални знаци.

 

Някои ще ги нарекат манипулативни и търсещи начин да получат винаги това, което искат те. С такава решителност и безстрашие, когато стане въпрос за поемане на риск, Скорпионите са особено уверени в себе си.

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия