Седмичен тийнейджърски хороскоп

Какво очаква тази седмица всяка зодия?

2017-04-10 11:00:00
Седмичен тийнейджърски хороскоп
Снимка: Istockphoto

Като цяло през тази седмица ще се усети силен прилив на енергия, ще се активизира творческата мисъл. Всички ще са много по-емоционални от обикновено и никак няма да са склонни да спазват каквито и да било правила и ограничения.

 

Обмисляйте изказванията си, защото в изблик на чувства може да оскърбите някой, на когото много държите. Съвсем скоро ще ви мине и ще съжалявате за стореното, но... ще е късно.

 

Любовта ще витае навсякъде, ще се усеща буквално във въздуха. Дали ще ви изпълнят нови силни чувства или смело ще решите да прекратите вече съществуваща връзка зависи само и единствено от вас, така че първо изяснете желанията и мотивите си, а след това действайте смело.

 

*Легенда на символите и знаците

 


 

Овен


Акцент – чувството ви за справедливост е изострено, не сте склонни да приемате никакви ограничения. Ориентирайте вниманието си към ежедневните задачи.

 

 

 

Телец


Акцент – не позволявайте да ви въвличат в интриги. Вярвайте на интуицията си, а не на общите твърдения. Въздържайте се от обидни квалификации.

 

 

Близнаци


Акцент – период, изпълнен с нови впечатления и изненади. Постарайте се да преценявате новите познати обективно и да не сте прекалено доверчиви.

 

 

Рак


Акцент – предстоят изненади, ситуацията ще е променлива. Трудно ще си дадете сметка какво точно се случва, постарайте се да запазите спокойствие.

 

 

Лъв


Акцент – всичко ново ще ви е интересно. Имате възможност да усвоите допълнителни знания и умения. Възползвайте не задължително.

 

 

Дева


Акцент – внимавайте къде стъпвате, гледайте си в ръцете, когато работите с уреди. Не са изключени проблеми с техниката, свързани с финансови или материални загуби.

 

 

Везни


Акцент – приемайте реакциите на околните такива, каквито са без да търсите мотиви и подсъзнателни обяснения. Не бързайте да „горите мостове“.

 

 

Скорпион


Акцент – освен текущата ще имате и много допълнителна работа. Ще е трудно да разпределите времето си и това ще ви направи раздразнителни.

 

 

Стрелец


Акцент – не давайте ухо на чужди приказки, особено ако става дума за клюки по адрес на хората, които обичате. Не допускайте чужда намеса в личните ви отношения.

 

 

Козирог


Акцент – бъдете еднакво старателни както към учебните, така и към домашните си задължения. Не се опитвайте да манипулирате близките или приятелите си.

 

 

Водолей


Акцент – ограничете контактите и преценявайте обащенията си. Ако нарушите уговорка ще ви обвинят в лъжа и това никак няма да ви хареса.

 

 

Риби


Акцент – изразходвайте личните си финанси икономично. Въздържайте се от спонтанни покупки и експерименти с външния си вид.

 

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия