Най-горещите футболни половинки на финала на Евро 2024

Ето кои са те

2024-07-12 15:00:00
Най-горещите футболни половинки на финала на Евро 2024
Снимка: Getty Images

Вече почти месец Европа е футбол. Но както всяко хубаво нещо, и Европейското първенство по футбол има своя край. Той ще настъпи с финала между Испания и Англия, който ще се играе в Берлин в неделя - 14-и юли. Феновете са развълнувани, футболистите и на двата отбора ще дадат всичко от себе си, емоциите взимат връх. А кои са чаровните половинки на футболистите от Испания и Англия, които ще ги подкрепят на финала? Вижте тук.

 


Лаура Селия Валк

 

Полузащитникът на Реал Мадрид Джуд Белингам вероятно е един от играчите на Англия, които направиха най-добро впечатление на турнира. Но той блести не само с головете си, а и с избора си на дама. През април тази година стана ясно, че 21-годишният англичанин има ново гадже - моделката Лаура Селия Валк. Тя е родом от Нидерландия и е на 25 г. Според източник на "The Sun", двамата се наслаждавали на романтични срещи в имението на футболиста в Мадрид. Освен това, Лаура говорила на близките си за връзката често. Instagram моделката редовно поства провокативни снимки по бельо и бански в социалните мрежи.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Laura Celia (@lauraceliav)

 

Айрис Лоу

 

Футболистът на Ливърпул Трент Александър-Арнолд започна като титуляр в отбора на Англия в първата фаза от Евро 2024, но напоследък по-често е на скамейката. Някои фенове не са доволни от това, но любимата му Айрис Лоу редовно го подкрепя по време на мачовете от турнира. Тя беше забелязана да аплодира гаджето си на фен зона, на която се излъчва мача, когато Трент вкара победната дузпа в двубоя между Швейцария и Англия. 23-годишната моделка и 25-годишният десен бек започнаха връзката си през април. Двамата бяха забелязани на разходка в Лондон тогава, а през юни се насладиха на романтична среща в Монте Карло. Дъщерята на Джуд Лоу и Арнолд дори направиха заедно рекламна фотосесия на модна марка. Там те изглеждат като истинска двойка. Не се знае как звездите са се запознали, но се смята, че футболистът използва приложението за запознанства за знаменитости - Raya.

 

Снимка: Getty Images

 

Толами Бенсън

 

Чаровницата е приятелка на полузащитника на Арсенал - Букайо Сака. Тя редовно присъства на мачовете на отбора на Евро 2024 и дори вече предизвика истински фурор. Някои хора започнаха да я наричат новата Виктория Бекъм. Тя има диплома по PR и медии от университета в Бирмингам. Сега звездата работи за голяма PR компания. Толами също редовно поства провокативни снимки в профила си в Instagram. Тя и Букайо са заедно от 2021 г., но преди не издаваха за връзката си, като дори нямат общи снимки в профилите си. Бенсън обаче вече показва публично подкрепата си към любимия си, като носи фланелка на Англия с номера на Букайо. 23-годишната красавица има нигерийски корени.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от @tolami_benson

 

Алис Кампело

 

Русокосата красавица е жена на капитана на Испания - Алваро Мората. Двамата са женени от 2017 г. Алис е на 29 г. и е родена в Италия. Тя се занимава с мода, като има собствена марка чанти. С Мората имат трима сина - близнаци Алесандро и Леонардо на 6 г., както и Едоардо, който скоро ще стане на на 4 г. Двойката се сдоби и с момиченце Белла - през януари 2023 г. Кампело много бързо влезе във форма след ражданията и постоянно омайва феновете с перфектната си фигура на снимки в Instagram.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Alice Campello Morata (@alicecampello)

 

Лаура Абла

 

Дани Олмо се превърна в един от героите на Испания през това европейско първенство. Той е щастлив и в личния си живот. До себе си има зашеметяваща блондинка - Лаура Абла. Тя е TikTok и Instagram инфлуенсър - може да се похвали с много последователи в социалните мрежи. Родена е в Берлин, но сега вика за Испания заради любимия си. Дани и Лаура показаха, че са двойка ден преди Нова година. Но според германския "Bild", двамата са започнали връзката си около 6 месеца преди това. Абла вече често се показва с футболиста на РБ Лайпциг в социалните мрежи.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Laura abla (@lauraabla)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия