Принц Уилям изпраща сигнали, че Кейт Мидълтън е добре

Ето какво твърди експерт

2024-04-23 13:30:00
Принц Уилям изпраща сигнали, че Кейт Мидълтън е добре
Снимка: БГНЕС

Лечението на Кейт Мидълтън върви добре.

 

През март принцесата на Уелс обяви, че се подлага на превантивна химиотерапия и сега се смята, че нещата се развиват добре.

 

Съпругът ѝ принц Уилям бавно се завръща към работните си задължения, което е добър знак.

 

През април той беше забелязан на мач на Астън Вила със сина си принц Джордж, а през миналата седмица Уилям посети инициатива на неправителствена организация, която се грижи да оползотворява остатъчна храна и да я превръща в ястия за нуждаещите се.

 

Според кралски експерт, тези появи на принц Уилям са навременни и така той изпраща съобщение на обществото, че Кейт е добре и върви по пътя към възстановяването.

 

"Кралските особи осъзнават, че всяко едно нещо, което правят, изпраща съобщение - по един или друг начин. Това не беше просто въпрос на поява с Джордж на повод, който е приятен. Беше въпрос на изпращане на сигнал, който беше по работа, както винаги... Ако Катрин беше там, щеше да е фантастично, но никой не очаква това. Хората не биха очаквали това след нейното видео съобщение, което мисля, че беше най-смелото нещо правено някога от публична фигура във Великобритания, що се касае до здравословни проблеми", коментира кралският експерт Ричард Фицуилямс пред "The Sun".

 

В средата на януари Мидълтън претърпя планирана коремна операция.

 

Тя беше в болница 2 седмици, като беше съобщено, че звездата няма да присъства на публични събития до края на март.

 

На 22-и март Кейт сподели чрез видео, че е болна от рак и преминава превантивна химиотерапия.

 

В началото се смятало, че не става дума за онкологично заболяване, но тестове след операцията показали, че ракът е налице.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия