Кейт Мидълтън няма скоро да говори за операцията си

Ето какво се твърди

2024-03-14 13:30:00
Кейт Мидълтън няма скоро да говори за операцията си
Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън няма скоро да разкрие детайли за операцията си.

 

Припомняме, че в средата на януари от двореца Кенсингтън съобщиха, че принцесата на Уелс е претърпяла планирана коремна операция.

 

Тя прекара около 2 седмици в болница и бе казано, че по лекарски препоръки, Кейт няма да присъства на официални събития до Великден, който в католическия свят ще бъде отпразнуван на 31-и март.

 

Не се разкриха повече подробности за здравето на Кейт, бе споделено само, че не става дума за раково заболяване.

 

"Каквато и да е била причината за операцията, това е от лично естество, и Кейт иска да запази детайлите колкото се може по-поверителни. Може би, когато тя има енергия, тя може да разкрие повече, но тя не прави никакви обещания. Кейт е казвала, че чувства, че има право да се излекува и възстанови, без всички тези луди спекулации. Нито Кейт, нито Уилям, смятат, че нейното медицинско досие трябва да е за публична консумация. Тя опитва да не обръща внимание на всички слухове и клюки, и Уилям дава най-доброто от себе си, за да я закриля, но е изтощително.", посочва източникна "Us Weekly".

 

Източник издава още, че на някои хора от персонала на Кейт не им е било позволено да я виждат и да говорят с нея. Те дори не знаели за операцията, докато не било съобщено за нея.

 

Много малко хора знаят какво точно се случва с принцесата и те не издават. 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия