Дерик Уибли бил приет по спешност в болница

Ето какво стана ясно

2023-09-18 10:30:00
Дерик Уибли бил приет по спешност в болница
Снимка: Getty Images

Дерик Уибли е бил приет по спешност в болница.

 

43-годишният вокалист на Sum 41 страда от пневмония.

 

Това разкри съпругата му Ариана Купър Уибли.

 

Тя качи в профила си в Instagram снимка, на която показва как държи ръката на певеца в болницата. Има и кадър, на който се вижда как Дерик е на носилка и е вкарван в линейка.

 

"Дерик и аз трябваше да сме в Чикаго сега, да празнуваме 8 години от сватбата ни, но Вселената имаше различен план за нас. Прекарахме цялата нощ в спешното отделение и сега ще прекараме следващите няколко дни тук, в болницата, докато той се бори с пневмонията. Най-страшното е, че сърцето му е много натоварено и те ни казват, че има възможност за сърдечна недостатъчност. Очевидно, това не е първият ни път в подобна ситуация, но това носи  много наистина трудни спомени - да го виждам отново в болнично легло, свръзан с жици и интравенозна инфузия. Знам колко силен е той, защото съм била свидетел какво е бил способен да преживее той, но това не го прави по-лесно за виждане.", пише Ариана.

 

Уибли е трезвен от 2014 г., откакто припадна в кухнята си и беше откаран по спешност в болница. Тогава стана ясно, че той има сериозни проблеми с черния дроб и бъбреците.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sum 41 France (@sum41france)


Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия