4 зодии, които спортуват редовно

Вижте кои са те

2021-04-20 18:00:00
4 зодии, които спортуват редовно
Снимка: Pexels

Някои хора са мързеливи и обичат да релаксират пред телевизора или с книга в ръка. Но други не понасят да стоят на едно място, постоянно искат да спортуват и да се движат. Те обичат фитнеса, разпускат със спорт, следят внимателно какво ядат и искат да постигнат перфектна фигура. Вижте кои са активни спортисти, според "Pink Villa".

 


Лъв

 

Лъвовете не обичат традиционните тренировки. Фитнесът им е малко скучен и не си представят редовно да ходят там и да правят много трудни тренировки. Но това не означава, че са мързеливи и не са активни. Обичат да спортуват, искат да поддържат форма, но залагат повече на танци или зумба.

 


Дева

 

Големи фенове на тренировките са, искат да са физически активни, здрави и да изглеждат добре. Девите вярват, че тялото е техният храм и трябва да се грижат много добре за него. Създават си режими, организирани и отдадени на спорта са. Те много държат на семейството, затова карат роднините да спортуват с тях и заедно ходят на фитнес.

 

Скорпион

 

Тези зодии са решителни и се фокусират над целите си. Много вярват на мотото: "Без болка няма победа". Не обичат да стоят на едно място и да бездействат. Скорпионите предизвикват себе си, полагат много усилия, за да се представят добре и да постигнат завидни резултати. Поставят си цел в спорта и я постигат, каквото и да им коства. Искат да са стройни.

 

Козирог

 

Козирозите също вярват, че трябва много добре да се грижат за тялото и организма си. Те са сериозни, отговорни, дисциплинирани и лесно изпълняват команди и спазват режими. Предпочитат да работят с фитнес треньор или инструктор, който да ги насочва. Хранят се здравословно, спазват диети и са много стриктни. Постигат завидни резултати в спорта.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия