Лиан Раймс с голи снимки и изповед за псориазиса

Звездата говори за заболяването

2020-11-02 13:30:00
Лиан Раймс с голи снимки и изповед за псориазиса
Снимка: БГНЕС

Лиан Раймс изненада феновете си.

 

Певицата сподели голи снимки, които е направила за фотосесия на списание и чрез които показва състоянието на кожата си. Тя страда от псориазис и не се страхува да покаже белезите си и петната по тялото си. 

 

Изпълнителката на "Can't Fight the Moonlight" e написала есе за "Glamour", в което говори открито за борбата си с болестта.

 

"Музиката е моят дар и причината да съм тук. Но искам да дам глас на тези други части от мен. И искам да дам гласност на това, през което преминават и много други хора. Това, най-накрая, е моето време да съм безсрамно честна относно това какво е псориазисът и как изглежда. Нали знаете, когато кажете нещо, което сте задържали в себе си за толкова дълго време - така ви олеква. Това са тези снимки за мен. Нуждаех се от това. Целият ми организъм - моят ум, моят дух, се нуждаеше от това отчаяно", написа тя към голите кадри в Instagram.

 

Звездата е била диагностицирана с псориазис, още когато е била на 2 годинки. Когато станала на 6 г., 80% от тялото ѝ било покрито с петна.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от LeAnn Rimes Cibrian (@leannrimes) на


Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия