Никол яде от всичко

Ето какво разказа тя

2020-04-29 18:00:00
Никол яде от всичко
Снимка: БГНЕС

Никол Шерцингер винаги впечатлява с перфектната си визия и поддържаното си тяло. Бившата на Григор Димитров е в страхотна форма и много хора коментират, че не си личи, че тя е на 41 г.

 

Сега звездата призна, че не се отказва от нито една храна и не изключва нищо от диетата си. Но просто яде от любимите си калорични храни умерено.

 

"Не се лишавайте от нищо, защото накрая ще копнеете за него и после може да преядете с него. Яжте от всичко, но умерено. За закуска, аз обичам яйца, препечена филия и пушена сьомга, бекон или овесена каша. За обяд, обичам супа или суши. А за вечеря, всичко - от паста до ориз, месо и зеленчуци, или суши. Ако става въпрос за следобедни закуски - бадеми, кокосова вода, кокосови кубчета или бейби моркови. Когато ще се поглезя - обичам пица. Обичам мексиканска, с много сирене", коментира тя пред вестник "Daily Star".

 

Певицата често споделя фитнес съвети в профила си в Instagram. Тя показва и как тренира с гаджето си, бившия ръгбист Том Еванс, с когото се изолира в момента.

 

Никол споделя, че тайната за добри резултати от тренировките, е да се наспите добре, за да имате енергия. Тя призовава хората и да пият много вода.

 

Скоро изпълнителката отново впечатли феновете, като публикува провокативна снимка. На нея тя е облечена с черно кожено боди и черни ботуши.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) на

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия