3 упражнения за бързо и трайно отслабване

Вижте кои са те

2020-02-14 16:30:00
3 упражнения за бързо и трайно отслабване
Снимка: Pixabay

Много е трудно да изберете какво да спортувате за добри резултати и бързо отслабване, особено, ако сте начинаещи. Има много видове тренировки с различна продължителност, които могат да ви помогнат да влезете във форма. Но от "Popsugar" съветват да започнете със съчетани упражнения - такива, които натоварват едновременно няколко групи мускули и затова са много ефективни. С такива упражнения ще отслабнете по-бързо и ефектът ще трае по-дълго, кава Кендъл Ууд, личен треньор и автор на книги за спортуването, пред изданието. Чрез съчетаните упражнения вие горите повече мазнини, а и те изграждат мускули. Ето на кое да заложите.

 


Вдигане на тежести

 

Това е сред най-ефективните упражнения за загуба на мазнини. За час ще изгорите доста калории, а и така прибавяте обем на мускулите и изглеждате страхотно. То помага за премахване на коремни мазнини. Ако правите упражнения с по-големи тежести, а не само с леки гирички, ще усетите промяна в тялото си за 1-2 седмици. Това упражнение намалява стреса и ви дава енергия.

 

Снимка: Pixabay


Клекове

 

Отначало доста ще ви изморяват, но те извайват перфектна фигура. Клековете натоварват бедрата и седалището, заздравяват торса. Чрез тях изграждате мускули на краката (на бедрата и прасците) и горите повече калории. Те помогат и на метаболизма да се забърза. Плюс е, че може да ги правите вкъщи.

 

Снимка: Pixabay


Лицеви опори

 

Едно от най-популярните и ефикасни упражнения. То също е идеално и за тренировка вкъщи. При изпълнението им се натоварват главно гръдните мускули и трицепса, но и рамената, коремът и бедрата. Ако редовно правите лицеви опори, ще имате повече сили да вдигате тежки предмети, метаболизмът ви ще се повиши и ще придобиете по-хубава стойка. Те увеличават костната плътност.

 

Снимка: Pixabay


Колко време да ходите/тичате на пътеката?

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия