Адел отслабнала с 45 килограма?!

Това твърди нейна почитателка

2020-01-13 10:30:00
Адел отслабнала с 45 килограма?!
Снимка: БГНЕС

Фенка на Адел, твърди, че певицата е отслабнала с цели 45 килограма!

 

Адел изненада почитателите си още в края на миналата година, като показа много стройна фигура. Но след Нова година се появиха и снимки от ваканцията на звездата в Ангуила, Карибите, на които тя изглежда още по-драстично отслабнала.

 

По световните медии се разпространяваше информацията, че Адел е свалила между 20 и 30 килограла. Но почитателката ѝ Лекси Ларсон казва пред "People", че е срещнала Адел на плажа и певицата е споделила, че е отслабнала с около 45 килограма. Лекси твръди, че си е говорила с Адел и Хари Стайлс, който също бил на почивка там, цели 15 минути.

 

Фенката била в крайбрежен ресторант със знаменитостите.

 

"Тя каза, че е свалила около 45 килограма, това е толкова  лудо и позитивно преживяване. Тя изглеждаше страхотно и много щастлива. Струваше ми се много уверена. Ние бяхме толкова развълнувани. Говорихме с нея за малко, после тя извика Хари Стайлс и той дойде и седна до нас. Снимахме се с Хари и си говорихме с тях към 15 минути", коментира Лекси пред списанието.

 

Твръди се, че изпълнителката на "Someone Like You" е спазвала много строг режим на хранене, тренирала е пилатес, вдигала е тежести и е спряла захарта.

 

Адел показа новата си визия за първи път по време на партито за рождения ден на рапъра Дрейк към края на октомври.  

 


От "The Sun" съобщават, че певицата е влязла във форма с помощта на съветите и упражненията на Джо Уикс, фитнес треньор. Той измисли популярната 90-дневна диета. Адел е работила по фигурата си в дома си, тъй като предпочитала да прави упражнения, без други хора да я наблюдават.
 

Звездата е получила помощ и от треньора Далтон Уонг, който е много близък на Дженифър Лорънс.
 

"Адел тайно работеше с тези лични треньори. Прогресът, който тя направи през последните 6 месеца е явен за всички. Тя не е човек, който ще тренира пред другите, така че тя спазва режими и се упражнява вкъщи, използва техните обучителни клипчета", посочва източник на вестника.


 
Не се знае дали певицата е залагала само на видео материали или се е срещала лице в лице с Джо. Тренировките на гуруто никога не продължават повече от 35 минути.

 

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele) on

 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия