Селфи с Даниел Радклиф? Не и във фитнеса!

Ето на какво се дразни звездата

2019-12-17 12:00:00
Селфи с Даниел Радклиф? Не и във фитнеса!
Снимка: Reuters

Даниъл Радклиф каза, че мрази да си прави селфита с почитатели, когато е във фитнеса. Звездата от "Хари Потър" се изпотява много, когато тренира и затова се дразни, когато фенове му отправят молби за снимки, докато е в спортната зала.

 

Но той уточни, че по принцип много се радва на вниманието, което получава от хората и е щастлив, когато се среща с почитатели.

 

"Това е едно от нещата, на които най-много се наслаждавам. Но няма да лъжа и да кажа, че всеки път, когато някой дойде и ме помоли за снимка, аз винаги много съм се радвал за това и съм се усмихвал. Повечето пъти го правя. Но, ако е във фитнеса, ставам много ядосан", коментира Даниъл пред "Studio 10".

 

30-годишният актьор отбеляза, че опитва да не се оплаква от вниманието, което получава, защото е късметлия, че има такава кариера. За него е привилегия, че е изиграл главната роля в "Хари Потър" - филмовата поредица, която е развълнувала много хора и е повлияла на много тийнейджъри.

 


Снимка: Reuters

 

"Обичам искрено срещите с феновете, да срещам хора, върху чието детство съм имал някакво влияние. Мисля, че актьорите обичат много да се оплакват. Понякога ние забравяме какви късметлии сме, че сме в тази професия", каза той.

 

Радклиф преди е признавал, че е имал проблеми с алкохола, когато е станал много известен и славата му се е отразила зле.

 

"В края на тийнейджърските ми години, когато излизах по барове и заведения за първи път, чувствах, че много хора ме наблюдават, може това само да ми се е струвало така. Затова, най-бързият начин, по който можех да забравя, че ме наблюдават, беше да се напия жестоко. Когато си много пиян, започваш да си мислиш: "О, хората ме гледат сега, защото съм доста пиян. Затова сега трябва да пия още повече, за да ги игнорирам". Това наистина влияе на психиката ти", разказвал е преди време той.

 

Актьорът признава, че този начин на живот въобще не му липсва, защото тогава животът му е бил хаос, а сега е намерил щастието.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия