Луси Хейл: Спортът ме направи по-уверена!

Звездата се чувства по-добре, откакто тренира всеки ден

2019-06-24 15:00:00
Луси Хейл: Спортът ме направи по-уверена!
Снимка: Reuters

Луси Хейл тренира във фитнеса почти всеки ден. Тя призна, че е подобрила здравословното си състояние като спортува и се храни правилно, а това пък ѝ е помогнало да стане много по-уверена в себе си.

 

"Фитнесът ми помогна да стана доста по-уверена, отколкото бях. Мисля, че колкото повече неща опитваш и колкото по-активен ставаш, толкова по-уверен ставаш в себе си и по-комфортно се чувстваш. Аз съм много по-щастлива, моето настроение е по-добро, когато системно тренирам. Наистина това ми харесва", споделя звездата от "Малки сладки лъжкини". 

 

30-годишната актриса призна, че е на пескетарианска диета - тя не яде месо, освен риба, но пък не е изключила други въглехидрати от диетата си - хапва пържени картофи и паста.

 

"Основно следвам пескетарианската диета. Дори не обичам да казвам диета, просто водя пескетариански начин на живот. Не ям млечни продукти и обработени храни. Обикновено обичам сама да приготвям храната си, за да знам какво хапвам. Обичам да излизам да хапвам и навън. Не бих отказала пържени картофи или паста. Но просто опитвам да ям умерено", каза тя пред "People".

 

Луси Хейл стана блондинка

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия