5 зодии, които често страдат от ГЛАВОБОЛИЕ

Вижте кои са те

2019-04-09 17:30:00
5 зодии, които често страдат от ГЛАВОБОЛИЕ
Снимка: Pexels

Главоболието не е приятно за никого. Понякога се появява заради забързаното ежедневие, многото задачи, липсата на сън, дехидратирането, друг път е свързано със заболяване. Ето кои зодии най-често ги боли глава, според "Your Tango".

 


Овен

 

Смята се, че дори има риск да развият хронична мигрена. Те много бързо се палят, агресират и нервират, което задейства главоболието. Освен това са състезатели и държат на победата на всяка цена, което внася много напрежение в ежедневнието им. В движение са, постоянно вършат нещо, не си почиват.

 


Телец

 

Те са податливи на инфекции на гърлото, на ушите, а често и страдат от схаващане на шията. Това схващане води и до болки в главата. Телците са големи инати, спорят и знаят само своето, което им докарва много главоболия. Не понасят несправедливостите и много държат на морала, което също ги разстройва.

 


Близнаци

 

Тези зодиакални знаци често имат проблеми с нервната система, а и лесно настиват. Настинките и вирусите причиняват главоболия за Близнаците. Но и друго нещо предизвиква тази болка - те се захващат с повече неща, отколкото могат да изпълнят, много активни са, посещават куп събития, дори когато са изморени. Имат много мечти и се опитват да осъществят всичко.

 


Лъв

 

Стресът и напрежението докарват болки в главата при тези зодиакални знаци. Искат винаги да са първи, победители, да са лидери, да изглеждат перфектно, да поучават околните, да са на всяко светско събитие. За съжаление, тези зодии често са засегнати от психически проблеми.

 


Стрелец

 

При тях проблемът е подобен като при Овните и Близнаците - водят много забързан живот. Стрелците са физически активни, което е добре за здравето, но понякога прекаляват. На много места са едновременно, непрекъснато пътуват и сменят климата, обстановката и т.н. Ходят на работа или училище директно след купон редовно, което също ги изцежда и им носи главоболие. 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия