Топ тенденции от Седмицата на модата в Ню Йорк

Ето кое е модерно сега

2024-09-18 15:00:00
Топ тенденции от Седмицата на модата в Ню Йорк
Снимка: Getty Images

От 6-и до 11-и септември в Ню Йорк се проведе Седмица на модата. Както винаги, на ревютата забелязахме много нови тенденции, които ще завладеят следващите месеци. Кое ще бъде абсолютен хит в света на модата и красотата? Вижте отговорите на "Pop Sugar".

 


Кварцови нокти

 

Много моделки бяха с подобен маникюр и впечатлиха. Скоро ще виждаме кварцовият маникюр навсякъде - това са нокти, вдъхновени от розовия кварц - минерал, който се свързва с безусловната любов, пречистването на емоциите, себеприемането, състраданието. Не е изненада, че кварцовите нокти стоят много сладко и нежно, с тях сте като мила принцеса. Става дума за нокти в светлорозово с нюд основа. Така се образува много интересен нюанс - светъл, но весел, издаващ оптимизъм, навяващ обич.

 

Снимка: iStock/Almaje

 

Бейзболни шапки

 

Вечна класика. Някои дами ги смятат за прекалено ретро, по-скоро спортни и отиващи повече на мъжете. Но истината е, че те са един от най-модерните аксесоари сега. Спокойно може да носите спортни шапки с козирка, които са с някакви надписи, букви, лого на любим отбор, емблеми. Най-хубавото е, че те се комбинират идеално не само със спортни кожени и дънкови якета, клинове, анцузи, тениски, а и с по-стилни облекла - шлифери, рокли, палта, ризи, дори с обувки на висок ток. Шей Мичъл редовно залага на такива шапки.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Shay Mitchell (@shaymitchell)

 

Червено червило

 

Още една класика в жанра. Червенотго червило винаги е на мода и никога няма да бъде банално или семпло. Моделите и звездите го доказаха по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Много дами бяха с класическото червено червило по време на ревютата, а и по улиците в града. Става дума за наситено, страстно червено - нито прекалено светло, нито прекалено тъмно. С него изглеждате като огнени дами, изкусителки и сте доста елегантни. Тейлър Суифт редовно залага на такова червило.

 

Снимка: Getty Images

 

Конска опашка с украшения

 

Що се отнася до прическите, в следващите месеци конските опашки се завръщат. Редовно може да захващате косата на висока опашка, когато ходите на работа, училище, разходка, кино, ресторант, кафе, официално събитие и т.н. Тази прическа ви прави стилни и много чаровни. Има една особеност - не стига само да вържете опашката с ластик. Нека по дължината ѝ да има най-различни украшения - златисти халки, още ластици, фиби, аксесоари за коса с флорални мотиви и т.н.

 

Снимка: iStock/PeopleImages

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия