7 хита в маникюра за есента

Ето на какво да заложите

2024-09-19 16:30:00
7 хита в маникюра за есента
Снимка: iStock/Christina Radcliffe

Есента е на прага ни, а с нея се задават и много нови тенденции в света на модата и красотата. Знаем, че маникюрите са любима част от визията на всяка дама - те са в тон с празници, сезони, издават настроението ни, правят ни стилни. Кои са хитовете при маникюра тази есен? Вижте тенденциите, според американския "Cosmopolitan".

 


Тъмни нокти

 

Едва ли някой е изненадан. През пролетта и лятото залагаме на по-свежи, игриви, светли цветове. Хладните сезони са тези на тъмните тонове. Тъмните маникюри превземат есента на 2024 г., а хубавото е, че така имате голям избор и всичко може да е според вашия вкус. Бордо, тъмночервено и тъмнокафяво са класика за сезона. Но може да заложите и на черно, тъмнозелено, тъмносиньо, тъмносиво. Такива дълбоки нюанси определено карат ноктите да изпъкват.

 

Снимка: iStock/Marina Migukova

 

Квадратни нокти

 

Тук вече говорим не толкова за цветове, багри, нюанси, украшения. А за формата на ноктите. Квадратният маникюр се завърна преди година-две и остава тотален хит. Преди овалните, кръгли или балетни нокти бяха много модерни, но сега квадратните са по-популярни. Те бяха хит и в началото на века. Независимо с какъв лак сте, пробвайте да поддържате квадратен маникюр. Той наистина стои много интересно и стилно.

 

Снимка: iStock/marigo20

 

Маникюр кленов сироп

 

Хейли Бийбър вече показа един от най-хитовите маникюри за сезона. Още в началото на септември моделката постна в Instagram Stories снимка на ноктите си и каза, че е готова за есента. Тя посреща сезона с маникюр кленов сироп, който ще завладее следващите месеци. Става дума за маникюр в кафяво - нито прекалено тъмно, нито прекалено светло, който има и леки оранжеви нюанси. Просто си представете какъв цвят е кленовият сироп и се сдобийте с такъв цвят лак за нокти. Така сте в тон със сезона и есенната украса.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

 

Нюд нокти

 

Ако не сте любители на тъмните маникюри, това е вариант за вас. И някои по-светли нюанси ще бъдат хит. Няма да сбъркате, ако през есента заложите на нещо елегантно, класическо, уж семпло, но много стилно - нюд нокти или маникюр в телесен цвят. Той е едва забележим, но е перфектен за офис, училище, официални събития. Освен това, ноктите в светлорозово и бежово също са голям хит сега.

 

Снимка: iStock/zadveri

 

Нюанси на зеленото

 

Много хора са свикнали да свързват зеленото основно с пролетта - заради съживяването на природата, разлистването на дърветата. Но истината е, че зеленото се счита и за есенен цвят, особено някои негови тонове. Да не говорим, че зеленият цвят е абсолютен хит от 3 години насам. През тази есен спокойно може да залагате на зелен маникюр. За да сте в тон с есента, може да изрисувате ноктите в маслинено зелено, сиво-зелено, войнишко зелено, зелено-кафяво, тъмнозелено. Но и другите нюанси остават хит - ако ви харесват лайма и електриковото зелено, те също са вариант.

 

Снимка: iStock/DevMarya

 

Животински принт

 

Сигурно сте забелязали, че дрехите, аксесоарите и обувките с животински мотиви вече превземат есента. Това ще важи в пълна сила и за маникюрите. За да сте в тон с дрехите, залагайте на маникюри с леопардов, тигров, зебров, костенурков, кравешки принт. Просто през есен 2024 г. всякакви животински мотиви са изключително модерни. С такива маникюри няма как да останете незабелязани и да не направите впечатление.

 

Снимка: iStock/Irina Tiumentseva

 

Кафе хром

 

Може да се каже, че това е още един цвят типичен за есента. Кафеникавите нюанси са символ на сезона, има много нападали листа в такива багри, есенна украса в кафеникаво, а и все по-често залагаме на топли напитки в тези цветове (кафе, лате, капучино, горещ шоколад). Именно ноктите в цвят на кафе ще са доста популярни през новия сезон. Но е хубаво те да са с хром ефект - да лъщят и да са бляскави. Цвят кафе е перфектен избор за следващите месеци.

 

Снимка: iStock/Dariia Chernenko

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия