Най-секси визиите на MTV VMAs

Ето кои са те

2024-09-13 15:00:00
Най-секси визиите на MTV VMAs
Снимка: Getty Images

На 11-и септември вечерта в Ню Йорк бяха раздадени музикалните видео награди на MTV. Както винаги много звезди блеснаха с визиите си, избора на рокли, грим, обувки, чанти и аксесоари за повода. Кои направиха най-голяво впечатление? Вижте тук.

 


Камила Кабело

 

Певицата беше като истинска готическа принцеса. Тя заложи на дълга прозрачна рокля в черно с флорални мотиви. Камила изглежда наистина елегантно и секси. Тя е с пусната коса на вълни и носи кръст.

 

Снимка: Getty Images


Тейлър Суифт

 

Изпълнителката винаги прави впечатление с появите си. Тя заложи на дълги до над коляното черни ботуши, черни къси гащи и карирана рокля в черно и жълто - с корсет и дълга пола, увита около гащетата. Тейлър носи и дълги изрязани ръкавици.

 

Снимка: Getty Images

 

Адисън Рей

 

23-годишната певица заложи на наистина провокативна визия. Тя се появи на наградите по бяло бельо - бял сутиен и бели бикини. Звездата е с пола от тюл, която покрива задната част на тялото. Тя носи и бели обувки на висок ток.

 

Снимка: Getty Images

 

Парис Хилтън

 

Наистина приказна визия от богатата наследница! Тя заложи на блестяща рокля в сиво, която е дълга до колената и има изрезки - под гърдите, около бедрата и т.н. Парис е с обувки и чанта в същите багри, както и с такъв чокър. Косата ѝ е леко влажна и така тя напомня на русалка.

 

Снимка: Getty Images

 

Кейти Пери

 

И тя блесна със секси визия. Изпълнителката на "Roar" заложи на бял сутиен с една презрамка, както и дълга бяла пола. Така тя показа стегнатото си коремче. Кейти е с коса на вълни и наистина е като героиня от приказките.

 

Снимка: Getty Images

 

Холзи

 

Звездата се показа като истинска модна икона. Холзи се появи с рокля с животински принт, съчетаваща червено и черно. Вече стана ясно, че през есента животинските принтове ще са много модерни при дрехи, обувки, чанти, аксесоари. Холзи е с права червена коса.

 

Снимка: Getty Images

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия