5 модни тенденции, които са навсякъде това лято

Ето кои са те

2024-07-10 15:00:00
5 модни тенденции, които са навсякъде това лято
Снимка: iStock/Liudmila Chernetska

Лятото е тук и с него се появиха нови тенденции в модния свят. През топлите месеци спокойно може да залагате на по-тънки, миниатюрни тоалети, които ви правят привлекателни и с които несъмнено ще направите впечатление. А кои са най-големите модни хитове сега? Вижте тенденциите, според американския "Cosmopolitan".

 


Панталони капри

 

Едно завръщане от миналото! Скоро бяха популярни основно късите дънкови панталонки, късите поли, макси полите, широките дълги панталони от лен. Но през това лято редовно може да залагате на тези стари познайници - капри панталоните. Завърнаха се и са навсякъде сега. Става дума за панталони, които са до малко под коляното, наричани още 3/4 панталони. Те стоят по крака, но обикновено не са прекалено впити. Може да са от всякакви платове и материи. Държат прохладно, изглеждат стилно, подходящи са както за разходки, пикници, парк, така и за офиса, официални събития, партита.

 

Снимка: iStock/AndreyPopov

 


Снимка: iStock/Blair_witch

 

Дрехи тип пижама

 

Много интересен тренд, който вече завладя лятото. На почит сега са дрехи, които изглеждат като пижами. Това е добра новина за дамите, които обичат по-небрежния стил, меките и удобни широки дрехи. Сега спокойно може да носите боксерки, къси памучни гащета, ризи от лен, широки дълги панталони, по-свободни тениски. Хит е, ако и повечето от тези дрехи са на райета - така наистина много напомнят на пижами.

 

Снимка: iStock/ElenaMist

 

Снимка: iStock/AllexeLook

 


Снимка: iStock/adrianova_

 

Асиметрични дрехи

 

Това е за дамите, които искат да изпъкнат и да изглеждат елегантни. Забравете за нормалните, обикновени и симетрични топове, блузи, рокли, потничета. Сега модерни са асиметричните дрехи. Става дума за рокли с една презрамка, топове с изрезки, потничета и блузи с една презрамка или един ръкав, деколтета с интересна, причудлива форма, пола, която е по-дълга от едната страна и т.н. Така определено добивате много интересна визия и правите впечатление навсякъде. Тези дрехи са подходящи и за официални поводи.

 

Снимка: iStock/1BSG

 

Снимка: iStock/yurazaga

Снимка: iStock/triocean

 

Плетени дрехи

 

Плетените дрехи и бански се превърнаха в огромен хит още преди 2-3 години и сега продължава да е така. През това лято също виждаме много плетени тоалети. Преди свързвахме плетивата със зимата, но вече има доста избори за лятото. Редовно може да залагате на дълги плетени рокли, плетени наметала, плетени топове и къси плетени поли. Плетеното парео също е прекрасна идея.

 

Снимка: iStock/1MEDIA

 

Снимка: iStock/Antonio Suarez Vega

 

Розетки

 

Сигурно не сте изненадани. Кокетната мода превзе 2024 г. Става дума за дрехи, аксесоари, обувки, маникюри с нежни и романтични детайли - розетки, панделки, цветя, дантели, бродерии, сърчица, надиплени платове и т.н. При дрехите розетките са най-голям хит. Дизайнерите създават тоалети с големи розетки, които веднага правят впечатление. Сдобийте се с рокли с розетки, с блузи с розетки по деколтето, с потничета и корсети с розетки. Банските с розетки също са модерни сега, както и пантофките с такова украшение.

 

Снимка: iStock/CarloneGiovanni

 

Снимка: iStock/bbtomas

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия