4 хита в бижутата за лятото

Вижте какво да носите

2024-06-26 16:30:00
4 хита в бижутата за лятото
Снимка: iStock/gpointstudio

Лятото е тук. Всеки се вълнува за дългите дни и нощи в парка с компанията или любимия човек, за морските ваканции, за спомените, които ще създаде през топлия сезон. Естествено, дамите старателно избират най-подходящите дрехи, бижута, обувки и аксесоари за незабравимите летни мигове. Ето кое ще е хит при бижутата сега, според американския "Cosmopolitan".

 


Цветни мъниста

 

Върнете се в детството! Бижутата с мъниста обикновено стават хит през топлите месеци, когато настроението е по-хубаво, навън е слънчево, прекарваме повече време по парковете, плажовете и на фестивали. И това лято ще е така. Бижутата с мъниста стоят много весело, правят ви лъчезарни, жизнерадостни и слънчеви, много са сладки. Не се притеснявайте да залагате на гривни, гердани и обеци с мъниста, колкото са по-шарени, толкова по-добре. Нека има розово, жълто, синьо, зелено, червено, лилаво, оранжево и т.н. С тях винаги се забелязвате.

 

Снимка: iStock/Iuliia Diakova

 

Флорални мотиви

 

Едва ли има изненадани. Цветята се свързват с пролетта и лятото, дрехите, обувките, чантите, бижутата и банските с флорални мотиви винаги са актуални за топлите месеци. Освен това, знаете, че от началото на 2024 г. кокетната мода е топ тренд - дрехи, обувки, аксесоари, чанти, маникюри с нежни и романтични детайли. Сега това се пренася и върху бижутата. Затова - смело залагайте на флорални пръстени, брошки, колиета, гривни, обеци. Розетките са брошки и обеци са голям хит, колиетата с детелинки са класика в жанра и стоят много сладко, гердани и гривни с магнолии превземат лятото. Маргаритките също са хитови.

 

Снимка: iStock/Tarzhanova

 

Гердани и колиета с няколко верижки

 

Сега тези бижута стават много модерни. През лятото носите по-тънки и къси дрехи, така че бижутата около врата, гърдите и коремчето изпъкват. Време е за смели идеи! Няма да сбъркате, ако залагате на колиета и гердани, които са на няколко слоя, с няколко верижки. Може всяка верижка да е в различен цвят и да е украсена с различни камъчета, формички и т.н. Колкото повече слоеве и верижки имат колиетата и герданите, толкова по-добре. Така те стават като част от облеклото и са идеално разнообразие към едноцветен потник, кроп-топ, по-семпла тениска или рокля. Нека герданите да бъдат дълги.

 

Снимка: iStock/shatteredlens

 

Океански и морски мотиви

 

И тук едва ли има нещо изненадващо. Кога, ако не през летните месеци, ще е най-подходящо да носите бижута с морски и океански мотиви? Освен традиционите мидички и рапани, хит са и водните обитатели. Морски звезди, раци, медузи, делфини, костенурки, рибки, морски кончета и т.н. Ако сте любители на класиката, залагайте на гривни и колиета с бели мидички. Ако обичате да експериментирате и искате да изпъквате - сега златните гердани с изобразен рак са голям хит. Може да носите и колиета с рибки, гривни с морски звезди, обеци като рапани, гердани и гривни с костенурки, брошки на морски животни. Обеците с риби и морски звезди също са модерни сега. Така сте в тон със сезона.

 

Снимка: iStock/Jun

 

Снимка: iStock/MadKruben

 

Снимка: iStock/jinjo0222988

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия