5 хита в чантите за лятото

Вижте кои са те

2024-06-21 15:00:00
5 хита в чантите за лятото
Снимка: iStock/KM Photography

Лятото е тук! Това означава, че е време за нови тенденции и нови аксесоари. Чантата е важна част от визията на една дама, нещо, без което тя не може. Според сезоните, хит са различни модели и видове чанти. Ето какви са тенденциите за лято 2024 г., според американското издание на "Cosmopolitan".

 


Чанти на райета

 

Те се завърнаха още в началото на 2024 г., но през лятото стават абсолютен хит. Класическите чанти на райета отново са на мода и с тях ще правите огромно впечатление. Има толкова много видове чанти на райета и няма правила. Може да заложите на класика от черно и бяло, може чантата да е шарена и с няколко цвята райета - червено, зелено, лилаво, розово, синьо и т.н. Може ивиците да са съвсем тънки, може и да са дебели, масивни. Потничетата на райета също са хит и ще се комбинират перфектно с тези чанти.

 

Снимка: iStock/CentralITAlliance

 

Чанти като кофи и кошници

 

Чантите с форма, която наподобява кошница или кофа, също стават много популярни през топлия сезон. Те са продълговати, с интересни дръжки и определено се забелязват. Чантите тип кофи навяват една носталгия по детството и миналото, но в същото време стоят много модерно и са нестандартни. Може да залагате на такъв тип чанти в различни цветове - червено, зелено, кремаво, кафяво, лилаво, бяло, жълто, синьо и т.н. Ако по тях има камъчета, бижута, шипове, розетки - още по-добре!

 

Снимка: iStock/EfsunKutlay

 

Мрежести чанти

 

Знаете, че мрежестите рокли, блузи и обувки са хит от 2-3 години насам. Сега това се пренася и върху чантите. Мрежестите чанти са най-подходящи за летния сезон, тъй като редовно се използват за плаж и пикници, лежерна разходка в парк. Но вече може да ги носите спокойно и в офиса, в училище, на кафе, кино, ресторант. Те стоят леко ретро, но са много хитови сега. С тях ще изпъкнете, където и да сте. Може мрежата да е в сиво или бяло, а чантата да е с кожени дръжки в друг цвят.

 

Снимка: iStock/triocean

 

Чанти с бижута и камъни

 

Когато стана дума за чантите тип кофи, споменахме, че може да са украсени с камъчета и бижута. А ако формата на кофа не ви харесва, все пак може да се сдобиете с бляскава чанта, която е обсипана с камъчета и бижута. Знаете, че блестящите и лъскави дрехи са огромен хит от няколко години. Чантите не правят изключение. Нека те блещукат колкото се може повече - по тях да има много скъпоценни камъни, бижута, пайети и т.н. Тези чанти са идеални за официални събития, но вече навлизат и в ежедневието.

 

Снимка: iStock/Porechenskaya

 

Голeми чанти без дръжки

 

Когато помислим за чанта без дръжки и верижки, веднага се сещаме за официалните малки чантички, които носим по балове, сватби, кръщенета и т.н. Но сега има една промяна - популярни са чантите без дръжки и верижки, които обаче са в наистина голям размер. Гушкате ги като възглавница, носите ги под мишница и те стоят много оригинално! Огромните чанти тип клъч бяха забелязани на доста модни ревюта в последно време. Може да залагате на всякакви цветове и материи. Най-хубавото е, че те са доста по-удобни от малките - събират всичките ви нужни вещи. 

 

Снимка: iStock/DragonImages

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия