5 хита в маникюра за лятото

Ето кои са те

2024-06-14 16:30:00
5 хита в маникюра за лятото
Снимка: iStock/Angelika-Angelika

Лятото почти е тук и е време за нови тенденции в маникюра. Знаем, че той е много важна част от визията на всяка дама. Може да е в тон с дрехите, в тон със сезона или празничен повод, да изразява това какви сте и да показва какво харесвате. Кои ще са най-хитовите маникюри през това лято? Вижте отговорите на американския "Cosmopolitan".

 


Металически желирани нокти

 

Знаете, че металическите, лъскави и бляскави дрехи, аксесоари, маникюри, обувки са хит от 2-3 години насам. Това продължава да е така през това лято и се пренася върху маникюрите. Металическите нюанси - сребристо, лъскаво розово, бронзово, златисто ще са много модерни през това лято. Но може да ги комбинирате с нещо друго за по-голям ефект и по-свежа визия за топлия сезон. Например, с цвят лак за нокти, които напомня на желираните бонбони. Тоест цвят, който изглежда прозрачен. Комбинирайте желарано лилаво, желирано синьо, желирано зелено със сребристо, златисто, бронз и определено маникюрът ви ще изпъкне. Може първо да нанесете желиран нюанс, а после - металически.

 

Снимка: iStock/SimoneN

 

Пастелни цветове

 

Нищо ново под слънцето! Пастелните цветове стават популярни през всяка пролет, продължават да са хит през лятото, а пред студените месеци отстъпват мястото си на по-тъмните. И сега е така. Нежните, светли, но и изпъкващи пастелни нюанси са много модерни за лятото. Залагайте на деликатни, свежи и сладки нюанси - бебешко розово, ментово зелено, лимоново жълто, бебешко синьо, лавандулово лилаво. Тези цветове стоят прекрасно и свежо през топлите месеци, в тон са със слънчевото и весело настроение, както и със светлите летни дрехи. Цвят шамфастък също е абсолютен хит сега.

 

Снимка: iStock/Alina Humeniuk

 

Нокти с черешки

 

Друга тенденция, която редовно превзема лятото. Цветята обикновено са за пролетта, а през летния сезон някои плодове могат да красят ноктите. Черешите са сред най-популярните и обичани летни плодове. И е нормално да бъдат хит при маникюрите. Може да използвате бяло, безцветен лак или бледорозово за основа и да нарисувате черешки и клончетата, които ги свързват. По-минималистичните дизайни са по-актуални сега, така че не рисувайте прекалено големи череши. Този маникюр стои много сладко и свежо, прави ви лъчезарни и жизнерадостни. С него винаги се забелязвате.

 

Снимка: iStock/Christina Radcliffe

 

Аквамарин нокти

 

Едва ли има изненадани! Аквамаринът е един от основните цветове на лятото. Свързва се с морето, вълните, ясното небе, дори с някои определени вкусове сладоледи. Този цвят стои наистина свежо, весело, създава оптимистично настроение, много е интересен. Той е смесица между синьо и зелено, не е нито прекалено тъмен, нито прекалено светъл, изпъква, но не е и прекалено натрапчив. Синьо-зелените нюанси стават много популярни за лятото и няма да сбъркате, ако заложите на такъв маникюр.

 

Снимка: iStock/Emilija Randjelovic

 

3D елементи

 

3D маникюрите са абсолютен хит от няколко години насам и през лятото са топ тенденция. Колкото по-дълги са ноктите ви, толкова по-добре. Може да използвате за основа светлолилаво, бебешко розово, бяло и т.н. И върху ноктите да има големи фигурки, които изпъкват и правят впечатление. За лятото един от най-подходящите варианти са червените сърца. Сега кокетната мода е на почит, а сърцата са част от нея - като нежен и романтичен детайл. Естествено, може да изберете и друга фигура - звезда, скъпоценни камъчета, мидички, сладко животинче, розетка и т.н.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Naomi Yasuda (@naominailsnyc)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 5 дни

mnogo 6areno.....


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия