4 хита в цветовете лак за нокти за пролетта

Вижте кое е модерно

2024-04-05 16:30:00
4 хита в цветовете лак за нокти за пролетта
Снимка: iStock/SomeMeans

Пролетта е тук официално, а с нея идват и нови тенденции в света на красотата. Знаем колко важна част от визията е маникюрът, как той перфектно допълва облеклото или издава какъв повод празнуваме. С какви цветове да се лакирате през пролетните месеци, за да сте в тон със сезона и веселото настроение? Ето тенденциите, според "Pop Sugar".

 


Ментово зелено

 

Зеленото е един от основните цветове на пролетта - свързва се със съживяването на природата, появяването на зелени листа и трева, със свежестта, новото начало. Но по-скоро говорим за светлозелени тонове за топлите месеци. Ментовото зелено е истински хит за пролетта от няколко години насам и сега продължава да е така. Става дума за наистина светъл нюанс на зеленото, който леко отива към синьо или пък сякаш е смесен с бяло - като млечно зелено. А не за крещящо тревисто зелено. Ментовото или млечно зелено стои уникално върху ноктите, придава свежест на визията, с него изпъквате и сте като русалка или фея от приказките.

 

Снимка: iStock/Vera Livchak

 

Бебешко розово

 

Няма как да минем без розово за пролетта! Това също е цвят, който се свързва с този сезон. Дръвчетата цъфтят и много от тях са именно в светлорозови тонове. Освен това, розовото е весел цвят, свързва се с безгрижието, детството, игрите, смеха. Пролетта е време за ново начало, повече излизания и забавления, носи една невинност, прави ни жизнерадостни. Тогава се носят и повече светли дрехи, така че няма да сбъркате, ако заложите на маникюр в бебешко розово или бонбонено розово. Барби модата все още е хит, така че маникюр в розово е идеален, за да сте в тон с пролетта и слънчевото настроение. С него сте сладки и лъчезарни.

 

Снимка: iStock/FotoDuets

 

Светлочервено

 

Едва ли има изненадани. Знаете, че през есента на 2023 г. червеният цвят превзе света ни. Той стана абсолютен хит за палта, дрехи, обувки, чанти, маникюри, бижута, дори коси и грим. Сега остава актуален, но ако през зимата сме залагали повече на тъмночервено или бордо, сега е време да изберем светлочервено. Както стана ясно, за топлите месеци е по-хубаво да залагаме на по-светли цветове. Със светлочервени нокти сме в крак с тенденциите, но и с новия сезон. По парковете ще има цветя в тези нюанси, така че маникюрът ще отива на тях. А и ноктите със светлочервени черешки са вечна класика за края на пролетта и началото на лятото.

 

Снимка: iStock/Dariia Chernenko

 

Различни пастелни цветове

 

Стигнахме и до тази класика в жанра. Всяка пролет на мода при маникюрите са пастелните цветове. Те са светли, нежни, носят свежест, но и винаги се забелязват, правят голямо впечатление. Най-хубаво е да комбинирате различни пастелни цветове. Например, един нокът да е в пастелно жълто, друг в пастелно розово, трети в пастелно зелено, четвърти в пастелно синьо, пети в пастелно оранжево и т.н. Така определено ще изпъкнете и ще получите комплименти за визията си. Освен това, този шарен пролетен маникюр носи весело настроение, кара ви да изглеждате слънчево и забавно и пасва страхотно на всякакви пролетни дрехи. 

 

Снимка: iStock/Alina Humeniuk

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 3 седмици

dobre 4e ne polzvam kozmetika


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия