4 хита в обувките за пролетта

Ето кои са те

2024-03-29 15:00:00
4 хита в обувките за пролетта
Снимка: iStock/Sviatlana Barchan

Пролетта вече официално дойде и подменяме гардероба. Освен, че търсим по-леки дрехи и прибираме дебелите якета, сега е време да помислим и за нови обувки. Дългите и дебели ботуши вече няма да ни трябват. А какви обувки ще са модерни през тази пролет? Вижте отговорите на американския "Cosmopolitan".

 


Обувки с флорални елементи

 

Знаете, че кокетната мода - дрехи, аксесоари, чанти, обувки, маникюри с нежни и романтични детайли, превзе 2024 г. Става дума за розетки, панделки, сърчица, флорални мотиви, бродерии. Що се отнася до обувките, при тях флоралните елементи стават голям хит сега. Те са в тон с пролетта, когато природата се съживява и по парковете е пълно с цветя. Може да се снабдите с пантофки, затворени обувки на висок ток, оксфордки с розетки, маргаритки или друго цвете върху тях. За по-топлите дни ще са хит и сандалите с розетки.

 

Снимка: iStock/romrodinka

 

Прозрачни обувки

 

Това е завръщане от края на 90-те и началото на века. Помните ли как тогава бяха хит прозрачните чехли, сандали, дори затворени обувки? През тази пролет отново ще бъде така. Тези обувки ще бъдат навсякъде. Те стоят много ефектно и с тях  определено се забелязвате. Най-хубавото е, че отиват както на ежедневни, така и на официални дрехи. Сдобийте се с прозрачни сандали, чехли, пантофки, токчета.

 

Снимка: iStock/Anthony DOUANNE

 

Нежни пантофки

 

Пантофките са си обувките на пролетта. През 2024 г. балетните пантофки са истински хит и спокойно може да се сдобиете поне с няколко вида такива. Както стана ясно, кокетната, нежна и романтична мода е в подем, така че изберете и такива обувки. Нека те са с панделки, блестящи елементи, розетки, каишки, нежни лентички, скъпоценни камъчета и т.н. С тях изглеждате като принцеса и сте сладки.

 

Снимка: iStock/ekremguduk

 

Металически акценти

 

От 2-3 години насам дрехите с блясък, пайети, брокат, лъскавите материи са доста популярни. Сега това се пренася и върху обувките. Независимо дали ще сте с маратонки, пантофки, чехли, сандали, Мери Джейн обувки, оксфордки, обувки на висок ток - нека те са с металически акцент. Сребристите и златистите обувки на висок ток са идеални за дискотека. Черните лъскави обувки пък са вечна класика. Бронзовите и лъскавите сиви пантофки и маратонки също са актуални.

 

Снимка: iStock/Lightfactory

Снимка: iStock/grinvalds

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия