5 тенденции в чантите за пролетта

Вижте кои са те

2024-03-20 16:30:00
5 тенденции в чантите за пролетта
Снимка: iStock/Maryviolet

Пролетта вече официално настъпи и доброто настроение е във въздуха. С новия сезон на хоризонта се задават и нови тенденции в модния свят. Знаем колко важна част от визията са чантите и какво впечатление правят те. Ето и с какви чанти ще сте наистина модерни през тази пролет, според американското издание на "Cosmopolitan".

 


Чанти като кошници

 

През пролетта започваме да излизаме повече, да стоим повече в градинки и паркове, да се разхождаме сред природата. Така че - тези чанти са идеални за сезона. Те са в тон с природата, перфектни са за пикници, но и сега са модерни за работа, училище, разходки, кино, кафене, театър и т.н. Снабдете се с чанти, които имитират формата и дръжките на кошница. Или чанти, които са направени от материала, от който се правят кошниците. Така сте като героиня от приказка или стар филм, несъмнено правите впечатление и сте ефектни.

 

СНимка: iStock/venusphoto

 

Чанти като възглавници

 

Те са истински хит от около година. През тази пролет стават много актуални. Задължително трябва да имате поне една чанта, която наподобява възглавница, ако искате да сте в крак с тенденциите. Тези чанти са прагоъгълни, стоят леко смачкани в краищата, но пък издути в средата. Те напомнят на формата на любимите ви възглавници вкъщи и не е изненада, че са толкова удобни. Освен това, обикновено са големи и побират всичките ви неща. Но има и мини варианти.

 

Снимка: iStock/Victoria_Fox

 

Чанти с колан/катарама

 

Коланите и катарамите бяха навсякъде по модните ревюта, представящи тенденции за пролет 2024 - по дрехи, по обеци, разбира се - и по чантите. Така стана ясно, че чантите, които имат по себе си колани, катарами, ленти ще са истински хит през топлите месеци. Може да е малка чанта с коланче за официални събития, чанта с катарама през кръста за разходки в парка или по магазините, както и голяма чанта с колан, която използвате за работа, училище, пътуване. Важно е просто да има този детайл.

 

Снимка: iStock/Iryna Andriiuk

 

Чанти с ресни

 

Вече стана ясно, че тоалетите с ресни са много популярни тази пролет. Сега това се пренася и върху чантите. Ще сте наистина модерни и винаги ще изпъквате, ако изберете чанта с ресни. Това е леко ретро тенденция, но определено стои много елегантно, женствено, прави ви модна икона. Може да заложите на малка парти чанта с блестящи елементи и ресни, на пухеста чанта с ресни, на плетена чанта с ресни - това е абсолютен хит сега. Вече се появяват и кожени чанти с ресни, които наистина грабват вниманието.

 

Снимка: iStock/Victoria_Fox

 

Чанти с флорални елементи

 

Знаете, че кокетната мода превзе 2024 г. Става дума за дрехи, аксесоари, чанти, обувки, маникюри с нежни и романтични детайли - розетки, сърца, панделки, флорални мотиви, бродерии. Ако говорим конкретно за чанти, най-хитови са именно тези с флорални елементи. Розетки на черни, червени, бели и розови кожени чанти са наистина актуални към момента. Маргаритките също стоят супер на чантите за пролетта. Цветята върху плетени и сламени чанти са голям хит.

 

Снимка: iStock/bari paramarta

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия