Най-чаровните звезди на наградите "БРИТ"

Омаяха с рокли

2024-03-06 13:30:00
Най-чаровните звезди на наградите
Снимка: Getty Images

Музикалните награди "БРИТ" бяха раздадени на бляскава церемония на 2-и март в Лондон. Както винаги, знаменитостите удивиха с визиите си на събитието и показаха наистина невероятни тоалети. Кои звезди направиха най-голямо впечатление с избора си на дрехи? Вижте тук.

 


Дуа Липа

 

Певицата много често изумява с избора си на тоалети, аксесоари, прически, обувки. Сега тя бе наистина много стилна. Дуа заложи на дълга черна кожена рокля с дълбоко деколте и презрамки, тръгващи от него. Тя демонстрира перфектната си фигура, беше с пусната червена коса и изглеждаше доста елегантно. За изпълнението си на сцената и взимането на статуетка пък звездата заложи на черен кожен корсет и черен кожен панталон, както и на черни кожени къси панталонки и черно кожено яке.

 

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

 

Кайли Миноуг

 

Изпълнителката е в крак с модните тенденции. Тя блесна с визията си на събитието. Кайли се появи с рокля с черен корсет и без презрамки, и много интересна долна част. Полата е набръчкана, напободява на розетка. Знаем, че още от началото на 2024 г. кокетната мода стана истински хит - дрехи, аксесоари и обувки с романтични мотиви. Става дума именно за розетки, панделки, флорални мотиви, бродерии, набрани материи и т.н.

 

Снимка: Getty Images

 

Ели Голдинг

 

Певицата заложи на много нежна визия. Ели позира по дълга рокля с един ръкав и изрезка около кръста. Роклята е в металическо бронзово и с воал, материята е набрана на места. Така звездата също показа, че е в час с кокетната мода - заради набраните детайли и воала, но и с друга тенденция. В последните 2-3 години металическите и лъскави дрехи са голям хит, а роклята е именно такава.

 

Снимка: Getty Images

 

Майли Сайръс

 

Изпълнителката на "Flowers" не успя да присъства на самата церемония, но пък качи видео и снимка в профила си в Instagram, на които показва как получава своята награда. Тя удиви с визия, дори да не е била на събитието. Майли позира по много къса рокля с гол гръб, която е в бежово и с блестящи елементи. Бляскавите дрехи са много актуални в последните години. Майли показва чудесната си форма и феновете пишат, че е много секси.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Miley Cyrus (@mileycyrus)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия