6 идеи за маникюр за рожден ден

Вижте на какво да заложите

2024-03-11 16:30:00
6 идеи за маникюр за рожден ден
Снимка: iStock/SomeMeans

Рожденият ден е наистина специален повод, любим ден в годината за много хора и момент, в който човек може да се почувства истински щастлив, доволен, обичан, ценен. Много хора чакат с нетърпение да го отпразнуват, подготвят се със специална прическа, стилни дрехи, омайна украса, впечатляващ грим, а маникюрът също е много важен детайл. Ето на какви маникюри може да заложите за вашия личен празник, според американския "Cosmopolitan".

 


Сребърни звезди

 

Вие сте звездата през този ден, така че защо да не заложите на такъв маникюр? Блестящото, сребристото, златистото - всичко това стои много добре на официални поводи. А в последните месеци металическото сиво и сребристото са голям хит за партита, а и като цяло. Направете си сребристи звезди, които са на безцветна, нюд или бяла основа.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Charlotte Knight (@nailchark)

 

Панделки

 

Нали знаете как кокетната мода стана хит през 2024 г.? Това важи и за маникюрите. Сега модерни са ноктите с панделки, сърчица, розетки. За рождения ден, най-подходящо е да заложите на красиви розови или лилави панделки. Така сте в тон с подаръците, с веселия повод, а и този маникюр стои много нежно и празнично. Може да използвате светлорозово за основа и цикламени панделки.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от mynameismikinail (@mynameismikinail)

 

Скъпоценни камъни

 

Това е маникюр за момичетата, които искат да са като знаменитост и да блеснат. В последните години популярни са ноктите, които са украсени с бижута, скъпоценни камъни, малки блестящи камъчета, пайте и т.н. Може основата да е безцветен лак или бледорозово, бледосиво, бяло. Колкото повече камъчета и бижута сложите по ноктите, толкова по-добре. Така се забелязвате и сте стилни.

 

Снимка: iStock/Galina Kiseleva

 

Конфети и брокат

 

Нищо не говори повече за парти, празненство и весели поводи от конфетите! Те са подходящи за всяко тържество, особено за магичен рожден ден. Този маникюр също е много празничен, весел, шарен, събира погледите. Прави ви лъчезарни, слънчеви, жизнерадостни, готови за забавления. Просто сложете сини, оранжеви, жълти, зелени, лилави, розови, червени фигурки върху безцветна основа и така сте с перфектни нокти. Може и да заложите на маникюр с брокат в цвят шампанско или бледорозово - така отново сте празнични и весели.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Chelsea King LeBouton (@chelseaqueen)

 

Барби нокти

 

Знаем, че Барби модата беше истински хит през изманата 2023 г., а сега розовите и цикламени дрехи, аксесоари, обувки, чанти, бижута, маникюри и коси продължават да бъдат много модерни. Така че - тези нокти са винаги добра идея. Освен това, розовото е весел цвяг, идеален за парти и е подходящ за купона за вашия рожден ден. Може да заложите на изчистен маникюр в розово или цикламено, може да направите преливане на цветове, може да има карирани нокти в розово и бяло, да нарисувате розови точки на бяла основа и т.н.

 

Снимка: iStock/EdwardDerule

 

Нокти на русалка

 

Това е прекрасен избор, ако вашият рожден ден е през лятото. Стилът на русалките също е много актуален в последно време, заради игралния филм за русалката Ариел, който излезе в кината през май миналата година. Покажете, че сте в щуро, лятно, весело настроение, като си направите нокти с морски мотиви - миди, камъчета и т.н. Може да е изрисувана русалка, може да са нарисувани вълни и котви. А може и просто да направите преливане с лилаво, тъмносиньо, светлосиньо, зелено и т.н. Ако празнувате на морето, този маникюр е наистина перфектен. Определено ще изпъкнете.

 

Снимка: iStock/dona diamond

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия