Най-впечатляващите визии на наградите SAG

Ето кои звезди очароваха

2024-02-28 13:30:00
Най-впечатляващите визии на наградите SAG
Снимка: Getty Images

В събота в Лос Анджелис се състоя церемонията по раздаването на наградите на Гилдията на актьорите (SAG наградите). Както винаги, куп знаменитости блеснаха с появата си и очароваха с визиите си на събитието. Кои бяха най-добре облечени? Вижте тук.

 


Марго Роби

 

Русокосата актриса пак събра много комплименти за визията си и феновете се възхитиха на избора ѝ на тоалет. Марго остана вярна на стила си от последната година, но вкара и нов елемент. Звездата редовно се появяваше с нежни розови тоалети, заради филма "Барби", които излезе по кината през юли и в който Роби е в главна роля. Сега тя заложи на къса елегантна черна рокля без презрамки, които обаче от едната страна е украсена с огромна розова панделка и воал. Така актрисата показа, че още залага на Барби стила, но и на кокетната мода, която стана модерна през 2024 г. (дрехи с романтични мотиви, като панделки, сърца, флорални мотиви, розетки, воали, набрани елементи, бродерии и т.н.).

 

Снимка: Getty Images

 

Дженифър Анистън

 

Актрисата от "Приятели" удиви с избора си на тоалет, но и с перфектната си фигура. Дженифър също заложи на тенденция, превзела последните 2-3 години. Звездата се появи с дълга блестяща рокля в сребристо. Тя е с тънки презрамки, дълбоко деколте и голяма цепка. Знаем, че дрехите с блясък, пайети, лъскавите и металически тоалети са огромен хит в последните години и са идеален вариант за официални събития.

 

Снимка: Getty Images

 

Пенелопе Крус

 

Красавицата също съчета няколко тенденции. Пенелопе позира с дълга рокля в тъмносиньо. Тя е без ръкави, но с романтичен воал около деколтето. Корсетът е малко по-светъл, блестящ, има и блестящи мотиви около деколтето. Надолу роклята е широка, има воали. Така актрисата съчета модерната сега кокетна мода с романтични, нежни детайли, но и тренда дрехите да бъдат блестящи, лъскави. Звездата показа, че е скъсила още косата си.

 

Снимка: Getty Images

 

Ема Стоун

 

Чаровната Ема отново блесна. Актрисата заложи на дълга рокля, която стои изключително нежно. Тя съчетава светлосиво и светлолилаво, като има флорални мотиви. Освен това, в краищата на роклята има синя бродерия, а по самата рокля има и блестящи камъчета, бижута. Така звездата също комбинира двете тенденции - бляскави дрехи и кокетна мода с романтични, момичешки детайли. Стоун е с вързана коса.

 

Снимка: Getty Images

 

Ан Хатауей

 

Ан Хатауей сякаш не се подчинява на тенденции, но определено направи голямо впечатление и някои я обявиха за най-добре облечената звезда на церемонията. Актрисата от "Дневниците на принцесата" беше с дълга рокля в кобалтово синьо и изпъкна. Роклята е с дълбоко деколте и голям колан. Звездата я комбинира със сива чантичка и сиви обувки. Ан определено събра много комплименти за избора си.

 

Снимка: Getty Images

 

Лейтън Мийстър

 

Лейтън заложи на класическа, изчистена визия, и пак прикова погледите. Актрисата от "Клюкарката" беше на наградитге със съпруга си Адам Броуди. Тя позира с дълга, права, официална рокля в тъмнокафяво. Роклята е с презрамки. Звездата е с вдигната коса на кок, оранжево червило и черна чанта. Тя събра доста поздравления за роклята в шоколадово кафяво.

 

Снимка: Getty Images

 

Хана Уодингам

 

Актрисата от "Тед Ласо" показа наистина бляскава и величествена визия. Хана също комбинира две хитови тенденции. Знаем, че от есента червеното стана много актуално за дрехи, палта, рокли, аксесоари, чанти, обувки, маникюр. Звездата заложи на именно червена официална дълга рокля. Тя е с паднали ръкави, дълбоко деколте и голяма цепка. По-интересното е, че е блестяща и така Хана показа, че е в крак и с тенденцията за лъскави, бляскави дрехи.

 

Снимка: Getty Images

 

Селена Гомес

 

Тя е друга звезда, която заложи на блясъка. Певицата и актриса се появи на наградите с дълга бяла рокля с тънки презрамки и дълбоко деколте. Роклята е в бяло, цялата е лъскава и с блясък. Надолу роклята има и романтичен воал, така че Селена залага и на кокетна мода.Изпълнителката е с пусната коса и демонстрира перфектна визия.

 

Снимка: Getty Images

 

Хали Бейли

 

Актрисата също не излиза от ролята си. Чаровницата, която изигра русалката Ариел, заложи на дълга рокля в тъмночервено, която е без презрамки. На места роклята е прозрачна. А знаем, че прозрачните и мрежести дрехи също са на почит от няколко години насам. Така Хали комбинира тези 2 тенденции - червени тоалети и прозрачни дрехи. Но формата на роклята наподобява фигурата на русалка - нагоре е тясна, надолу се разширява и прилича на опашка на русалка. И стои доста ефектно.

 

Снимка: Getty Images

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия