Кокетна мода и код червено на "People's Choice Awards"

Звездите със страхотни тоалети

2024-02-21 12:00:00
Кокетна мода и код червено на
Снимка: Getty Images

Наградите "People's Choice Awards" бяха раздадени на бляскава церемония в неделя вечерта в Санта Моника, Калифорния. Както винаги, голяма част от присъстващите знаменитости впечатлиха със своите тоалети, грим, бижута, обувки. Кои бяха най-модерните и най-бляскаво облечени? Вижте тук.

 


Сидни Суийни

 

Младата американска актриса се показа като истинска модна икона. Знаете, че още през есента на 2023 г. червеното превзе модния свят и стана хит за аксесоари, дрехи, обувки, палта, коси, грим, маникюри, чанти и т.н. Сидни заложи на класиката - дълга официална червена рокля с дълбоко деколте и презрамки. Звездата бе с пусната коса и определено излъчваше сексапил.

 

Снимка: Getty Images

 

Меган Фокс

 

Актрисата и моделка винаги омайва с избора си на тоалети и с прическите си. От известно време тя е с розова коса и много ѝ отива. Меган бе с дълга бяла рокля на наградите. Тя бе с набран плат и набрано деколте. Така звездата показа, че е в крак с тенденциите. От началото на годината хит е кокетната мода - дрехи, аксесоари, обувки и маникюри с романтични и нежни детайли. Говорим за розетки, панделки, воали, бродерии, дантели, набрани елементи, буфан ръкави, флорални мотиви, плодчета и т.н. Роклята на Фокс е без презрамки и изглежда много нежно.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Megan Fox (@meganfox)

 

Кайли Миноуг

 

Певицата мина по килима с много интересна рокля в зелено емералд. Този цвят е много актуален през 2024 г., защото това е годината на Зеления дървен дракон и именно този нюанс на зеленото е абсолютен хит. Роклята е без презрамки, има набрани елементи, отгоре изглежда като опаковка на бонбон или подарък, така че изпълнителката също явно е фен на кокетната мода. За изпълнението си на сцената Кайли пък заложи на дълга червена рокля с един дълъг ръкав и без ръкав от другата страна. Така че - звездата определено показва, че червеното ще бъде хит и през 2024 г.

 

Снимка: Getty Images

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от People's Choice Awards (@peopleschoice)

 

Хайди Клум

 

Моделката винаги очарова с визиите си. За наградите тя избра впечатляваща рокля в черно и бяло. Тя е къса и черна отпред, а отзад се виждат черен воал, и още по-голям и дълъг бял воал. Така Хайди също показва, че е в крак с кокетната мода. Звездата е с пусната коса, носи голяма бяла огърлица. Тя събра много комплименти за визията си.

 

Снимка: Getty Images

 

Америка Ферера

 

Актрисата от "Барби" се показа като почитател на кокетната мода. Но, разбира се, и на Барби модата. Америка съчета двете тенденции с роклята си. Тя бе с дълга рокля с черен корсет и широка розова пола с воали, набрани елементи и панделка. Тези елементи са част от кокетната мода. А знаем колко голям хит бяха и роклите, блузите, аксесоарите, обувките, грима, маникюрите, чантите и дори косите в розово и цикламено през миналата година. Виновник за това бе именно игралния филм за Барби, който излезе през лятото и в който участват Ферера, Марго Роби, Райън Гослинг и т.н.

 

Снимка: Getty Images

 

Луси Хейл

 

Чаровната актриса от "Малки сладки лъжкини" блесна с визията си. Тя заложи на дълга червена рокля, която изглежда много интересно. Роклята е без презрамки, около корсета има набрани части и може да се каже, че се имитира розетка по фин начин. Надолу по роклята има воали. Така разбираме, че Луси съчетава и кокетната мода, която превзе новата година, и абсолютния хит от есента и зимата - червеното.

 

Снимка: Getty Images

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия