Какви цветове дрехи да носим за късмет в годината на Дракона?

Вижте най-подходящите

2024-02-13 16:30:00
Какви цветове дрехи да носим за късмет в годината на Дракона?
Снимка: iStock/Wpadington

На 10-и февруари посрещнахме Китайската Нова година. Настъпи годината на Зеления дървен дракон и тя ще продължи до 25-и януари 2025 г. Има много поверия за късмет, които може да спазвате през периода. Дамите често се интересуват кои цветове ще са модерни и ще носят късмет през новата китайска година. Ето отговорите, според "The Chinese Zodiac".

 


Зелено емералд

 

Не е изненада, щом сме в годината на Зеления дървен дракон. Имаме късмет, защото този нюанс на зеленото е модерен от 2-3 години насам и сигурно вече сте се сдобили с поне няколко дрешки в емералдово зелено. Става дума за нюанс между синьо и зелено, но повече отиващ към зеленото. Той се приема като символ на природата, хармонията, свежестта, растежа. С тоалети в такъв цвят изглеждаме изискани, елегантни, той говори за лукс. Изглежда и леко мистичен. Ако го носим, можем да привлечем богаство, но и да излекуваме душата си, да сме по-състрадателни, да дадем воля на духовната си страна. Идеален е за спортни дрехи - при поход в планини, тренировки в парка, екскурзии. Но става и за официални рокли. Хората намират цвета за успокояващ, релаксиращ и т.н.

 

Снимка: iStock/triocean

 

Наситено червено

 

Нито прекалено тъмно, нито прекалено светло - класическото червено ще е хит. То също е сред цветовете на Дракона. Този нюанс на червеното се асоциира със страст, любов, романтика, силно желание. Драконът е страстно, огнено животно, така че ще привлечете късмет с червеното. То напомня също за силата на Дракона, на гнева му, на опасната му природа. Но това ни помага ние също да сме могъщи, да покажем, че никой не може да си играе с нас. Червените рокли, блузи, потничета, якета, шлифери, чорапи, суичери, тенски, клинове и чорапогащници могат да ни помогнат да привлечем щастие и просперитет. С тях придобиваме жизненост и повече кураж.

 

Снимка: iStock/MIGUEL ANGEL PARTIDO GARCIA

 

Жълто

 

Знаем, че това е цветът на оптимистите. Жълтото се свързва с щастието, позитивното мислене, слънчевата енергия, радостта, светлината. Не е изненада, че като го носим, можем да привлечем всички тези неща към себе си, особено в годината на Дракона. Това е един от цветовете на животното и жълтите якета, блузи, топове, клинове, шалчета, шапки, панталонки ще ни направят жизнерадостни, пъргави, късметлии. Жълтото символизира и мъдрост, знание, креативност. С него можем да постигнем творчески успехи.

 

Снимка: iStock/Oscar Gutierrez Zozulia

 

Златисто

 

За всички фенове на кралската, бляскава и изискана мода, това е подходящият цвят. Златистото е наистина величествен цвят, който говори за богатство, но и справедливост, сила. Сега можем да се потопим в него и да носим всякакви лъскави златисти тоалети. Естествено, роклите в златно за официални събития ще са голям хит. Можем да използваме и златни бижута за късмет. Драконът е величествено, кралско животно, знае своята сила и колко изумително изглежда. Сега и ние можем да си позволим да блестим. Колкото повече златисти аксесоари и тоалети носим, толкова повече богаство ще привлечем в живота си.

 

Снимка: iStock/inarik

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 2 месеца

karai gola i gladna . nai- dobre 6te e.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия