Мрежестите и прозрачни рокли завладяха наградите "Грами"

Звездите пак удивиха с тоалети

2024-02-06 13:30:00
Мрежестите и прозрачни рокли завладяха наградите
Снимка: Getty Images

Наградите "Грами" бяха раздадени на бляскава церемония в Лос Анджелис в неделя вечерта.

 

Както винаги, голяма част от присъстващите знаменитости впечатлиха с визиите си. Дамите заложиха на разкошни официални рокли, като една тенденция се открои.

 

Много от звездите бяха с мрежести или прозрачни рокли. Прозрачните и мрежести дрехи са хит от няколко години и явно през 2024 г. ще продължава да е така.

 

Майли Сайръс омая не само с изпълненията си на наградите, но и с външния си вид. Певицата заложи на мрежеста рокля в златисто, която стига до колената. Тя бе с цепка и Майли показа доста плът. Феновете писаха колко секси изглежда.

 


Снимка: Getty Images

 

Лана Дел Рей пък бе като готик принцеса. Изпълнителката беше облечена с прозрачна черна рокля, която е до колената и е с буфан ръкави. По роклята имаше розички, а вече стана ясно, че през 2024 г. хит е кокетната мода - дрехи с романтични и нежни елементи, като розетки, панделки, флорални мотиви, набрани материи, воали и т.н.

 

Снимка: Getty Images

 

Американската певица и актриса Хали Бейли също удиви с визията си. Тя заложи на дълга мрежеста рокля в златисто и сиви пайети. Роклята е с дълбоко деколте, а Хали наистина омая с фигурата си. 

 

Снимка: Getty Images

 

По подобие на Лана Дел Рей, Ели Голдинг също показа готическа визия. Певицата бе с дълга черна рокля с прозрачни дълги ръкави, прозрачна пола и секси мрежест корсет. Звездата предизвика фурор с тоалета си.

 

Снимка: Getty Images

 

Парис Хилтън заприлича на русалка. Богатата наследница се появи на церемонията с дълга рокля в светлосиньо и бяло, която е прозрачна на места. Парис носи блестяща синя чантичка и бе с пусната изправена коса. Тя наистина удиви с визията си.

 

Снимка: Getty Images

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия