6 идеи за маникюр за Свети Валентин

Вижте какви са тенденциите

2024-02-07 16:30:00
6 идеи за маникюр за Свети Валентин
Снимка: iStock/marigo20

Празникът на влюбените Свети Валентин наближава. Сигурно вече много от вас са в романтично, любовно и празнично настроение. А как да блеснете на този ден и да впечатлите с ноктите си? Ето хитовете при маникюрите, според британския "Cosmopolitan".

 


Разтапящи се сърца

 

Ясно е, че сърцата са основен елемент от визията за Свети Валентин. Но ако искате да изпробвате нещо по-различно и нестандартно от обикновено червено или розово сърчице, тази идея е за вас. Може да използвате розово за основа и да нарисувате червено сърце, което обаче сякаш се разлива и губи формата си в долната част. Все едно се разтапя от любов. Може и обратното - фонът да е червен, а сърчицето - розово.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Honorine Monteiro (@hono_nails)

 

Степени на червеното

 

Червеното и розовото са цветовете на празника. Ако искате маникюр, който не е прекалено сладникав и нежен, тази идея е за вас. Направете преминаване от тъмночервено към светлочервено. Започнете от палеца с тъмночервено, което е почти като черно. Показалецът да е винено червено, после средно червено, след това светлочервено и после бледорозово на малкия пръст.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от The Mani Club (@themaniclub)

 

Панделки

 

Друга страхотна идея. Знаете, че кокетната мода (панделки, цветя, розетки, воали, набрани материи и т.н.) вече превзе 2024 г. Това важи и за маникюрите. Избягайте от сърчицата, но заложете на друг нежен, романтичен и сладък детайл - панделките. Може за основа да използвате бяло или безцветно и после да нарисувате красива червена панделка. Така вие ще сте като подарък.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Honorine Monteiro (@hono_nails)

 

Червени и бели точки

 

Това е друг хубав вариант за тези дами, които искат да избягат от сладникавото и сърцата. Сетете се за Мини Маус, за това как роклите на точки са модерни сега и ще създадете страхотен маникюр. Може да използвате бяло за основа и да направите малки червени точки, или пък обратното. Така отново залагате на нещо романтично и женствено, в тон сте с празника на любовта. Може да включите и зелени, сини точки, ако искате да се отличавате.

 

Снимка: iStock/luanateutzi

 

Розово омбре

 

Това пък е за дами, които се потапят в сладостта на празника и искат да покажат нежната си страна. Перфектна идея и за ученички. Направете си преливащ розов маникюр, като започнете от бледорозово, после светлорозово, накрая розово и цикламено, може да стигнете и до лилаво. Така определено правите впечатление, много мили, сладки и нежни изглеждате.

 

Снимка: iStock/SimoneN

 

Блясък в сиво и лилаво

 

Нали знаете как блестящите, лъскави тоалети, тези с пайети и дори такъв тип обувки са голям хит в момента? Това се отнася и за ноктите. Блестящият маникюр е актуален, особено по празници. Най-добре е да заложите на класическото металическо сиво или сребристо, както и на модерното в момента лилаво. Комбинация от сиво с брокат и лилаво с брокат показва, че сте в крак с тенденциите, в празнично настроение, прави ви весели и стилни.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Melanie Graves (@overglowedit)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия