7 хита в маникюрите за 2024 г.

Вижте кои са те

2024-01-01 10:30:00
7 хита в маникюрите за 2024 г.
Снимка: iStock/marigo20

Новата 2024 година е тук! Време е за свежо начало, промени и нови тенденции. Маникюрът е много важна част от визията на всяка дама. С какви маникюри ще изпъкнете през годината и кои са най-модерни? Ето прогнозата на британския "Cosmopolitan".

 


Аура нокти

 

Те са хит в последните 2-3 години, но ще заемат централно място на подиума и през 2024 г.  Аурата е като едно сияние, съчетаващо в себе си цветове, които се преливат. Това значи да направите маникюр в преливащи един в друг цветове - розово, лилаво, синьо, цикламено, зелено, оранжево и т.н. Интересното е, че дори рапърът Дрейк си беше направил аура нокти. Този маникюр определено прави впечатление, различен е, не е скучен и показва богатата ви идентичност.

 

Снимка: iStock/Berezandr


Кокетни нокти

 

Всичко нежно, момичешко и кокетно на ноктите ще е модерно през 2024 година. Помислете за стила на балерините, на младите дами от старите филми и книги, на лолитките. Хит ще са нокти с панделки, карирани нокти (като престилките или роклите на дамите, например, Дороти от "Вълшебникът от Оз"), нокти със сърчица, нокти, имитиращи балетни палци, нокти със звездички, цветчета и т.н. Преобладаващите цветове са бебешко розово, светлосиньо, бежово, светлолилаво и т.н. Този маникюр стои много нежно и сладко.

 

Снимка: iStock/marigo20

 

Пастелни нокти за всеки сезон

 

Пастелните цветове обикновено се свързват с пролетта и лятото - тогава носим по-светли и нежни цветове. Но сега те ще са хит през цялата година, що се отнася до маникюрите. Може да заложите на обикновен маникюр в един цвят, стига този цвят да е пастелен - пастелно розово, пастелно синьо, пастелно зелено, пастелно лилаво, пастелно жълто, пастелно оранжево и т.н.

 

Снимка: iStock/Alina Humeniuk

 

Квадратен маникюр

 

Тук говорим повече за форма, отколкото за цвят или орнаменти. Помните ли как през 90-те и в началото на 21 в. квадратният маникюр беше много модерен? Пригответе се отново да виждате това. Сега овалните нокти отстъпват мястото си на тези с квадратна форма. Квадратният маникюр стои много интересно и веднага се забелязва. Нека ноктите не са прекалено дълги.

 

Снимка: iStock/marigo20

 

Джунгла нокти

 

Животинските принтове се завръщат. През новата година ноктите с животински мотиви ще са много актуални, но говорим по-специално за принтове на животни от джунглата. Може да използвате бяло, бежово или безцветно за основа и да изрисувате петна на зебра, ягуар, леопард, тигър, крокодил и т.н. Знаменитостите обожават този вид маникюри, Хейли Бийбъп се е показвала с крокодилски маникюр.

 

Снимка: iStock/OleJohny

 

Кайсиеви нокти

 

Едва ли има изненадани - знаете, че Институтът за цветовете Pantone определи за цвят на 2024 г. цветът "прасковен мъх". Пригответе се да видите много маникюри в корални тонове. Цветът на кайсиите и прасковените тонове завладяват ноктите през новата година. Тоалетите в такива нюанси също ще са модерни, така че може да съчетавате маникюра с тях. Кайсиевите нокти и ноктите в прасковено стоят много нежно, но и стилно, с тях определено ще се забелязвате. Те са една идея по-тъмни от "прасковен мъх".

 

Снимка: iStock/Christina Radcliffe


Гръндж нокти

 

Гръндж визията се завръща през 2024 година! Черното е абсолютен хит при маникюрите, като може да бъде съчетано с шипове, бижута, 3D елементи. Заложете на рок или пънк визия, няма да сбъркате и ще изглеждате смели, нестандартни, уверени в себе си. За студените месеци ще са хит и тъмнолилавото, тъмночервеното, тъмнозеленото. През 90-те тези рок маникюри също бяха много популярни. 

 

Снимка: iStock/Javier Perez

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия