Как да създадем модерен тоалет за училище и университета?

Ето някои съвети

2023-12-28 11:00:00
Как да създадем модерен тоалет за училище и университета?
Снимка: ПР

Момичета, искате ли да изглеждате страхотно в училище и университета? Разбира се, че да! Коя дама не цени модерната и красива визия? Как да постигнете много добри аутфити с няколко прости трика? Разказваме веднага и добавяме страхотни идеи за облекла, които да приложите веднага и да се радвате на възхитени погледи.

 

Изберете основата

 

Супер идея е, да подберете основни аутфити, с които да формирате капсулен гардероб за академичните среди. Започнете като подберете горнища, които резонират на вашия стил и отговарят на вашия характер. Непременно включете страхотни худита и дамски суичъри, които винаги ще са звезди и са идеално решение за всеки случай, когато се чудите какво да облечете. Съчетават се супер лесно с другото основно нещо, което да включите в гардероба си - джинсите. Подберете различни модели - бойфренд фит, скини, с висока талия, тези, които стоят най-добре на вашата фигура. Лесно ги комбинирате и с най-пъстрия, цветен и изразителен топ и изглеждате отлично. Добавете и къси шорти, плетива, дънково яке, модерно спортно-елегантно сако, пуловери, ризи и кроп топове и сте готови за модни приключения. Разбира се, не пропускайте и готините рокли, които са толкова красиви и ви отиват.

 

Снимка: ПР

 

Идеи за аутфити

 

Откраднете вратовръзката от гардероба на татко и я носете с бяла риза, къса пола и готино уголемено сако. Добавете високи до коляното ботуши за "уау" ефект. Ако искате да привлечете погледите веднага, комбинирайте щампи и шарки в една визия. Бъдете смели! Опитвали ли сте да се облечете изцяло в бяло или сходни нюд тонове? Ефектът си заслужава. Опитайте с миди пола, късо яке от деним и топ, комбинирани с бели сникърси или пък панталон с широки крачоли, пуловер и готин шал. А как ви звучи дълга пола в бяло, потник и отгоре къса жилетка? Идеален избор! Плетените пуловери носете върху риза, добавете графичен панталон и масивни ботуши. Дънките с висока талия съчетайте с кожено сако и нюд тениска. Джинси с ниска талия комбинирайте с боди и отгоре мека дълга жилетка плюс любимите ви кецове и чанта. Кроп топ или бюстие плюс джинси носете с готина ваканционна риза със свежи летни щампи.  Черен блейзър и бял къс потник с джинси в синьо с висока талия е супер класика. Големите панталони, съчетайте с малък прилепнал топ, а карираната мини пола с тишърт в черно или бяло. Играйте със слоевете. Не забравяйте да заложите и на различни рокли. Спортни, плажни, мини, миди или макси. Раздвижете късата рокля на райе с небрежно преметнат през раменете ви пуловер. Миди роклята съчетайте с готина къса жилетка и кецове. За хладните дни, с мини полата и високите ботуши носете дълъг плетен пуловер. Полата със средна дължина и цепка с бял готин топ. Късите панталони комбинирайте със суичър. 

 

Не забравяйте аксесоарите

 

Шапки, шалове, бижута – от гривни и пръстени до обеци и колиета на няколко пласта, аксесоарите са тук, за да превърнат и най-приглушения и скромен тоалет в нещо специално. Не забравяйте да изберете и страхотна градска раница, която ще ви даде мястото, необходимо ви за да носите лаптопа си, гримовете и всичко друго, което ви трябва, удобно и практично. Бъдете смели, експериментирайте и открийте своите любими стилове. Ползвайте модния си усет и компас и впечатлявайте. Сега е времето да откриете своите любими визии и да играете смело с цветове и комбинации. Не бъдете скучни, момичета, а смело покорявайте фешън върхове с ваши персонални решения. Не забравяйте да поиграете и с косата си и изпробвайте различни прически.  Обърнете внимание и на готините чанти и бейзболната шапка и федората. Бъдете свежи и забавни, готини и различни всеки ден!

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия