6 идеи за прическа за новогодишната нощ

Вижте кое е хит сега

2023-12-27 15:00:00
6 идеи за прическа за новогодишната нощ
Снимка: iStock/victoriaandreas

След броени дни ще посрещнем новата 2024 г. и сигурно вече се подготвяте за партито. Ако сте избрали тоалет и имате идея за маникюр и грим, но не знаете каква прическа да си направите, този материал е точно за вас. Кои са тенденциите при прическите за новогодишната нощ? Ето отговорите на американския "Cosmopolitan".

 


Голяма панделка

 

Панделките определено превзеха 2023 г. Те станаха топ аксесоар за косата не само през пролетта и лятото, но и за студените месеци. Няма да сбъркате, ако изпратите 2023 г. с панделка на косата. Колкото по-голяма и забележима, толкова по-добре. Може панделката да бъде вързана на опашка, на полуопашка, да вдигнете бретона с нея и т.н. Така постигате нежна визия, но и изглеждате празнично. Като истински подарък сте.

 

Снимка: iStock/Tatsiana Volkava

 

Кок 

 

Вечна класика. Кокът винаги е бил много подходяща прическа за официални събития, така че може да заложите на него за партито. Може така да оформите кока, че да е разделен на 2-3 топчета коса и да прилича на истинско произведение на изкуството. Тази прическа много си пасва с официални рокли.

 

Снимка: iStock/Sofia Zhuravets


Изправена "течна" коса

 

Още една лесна идея за празника. Трябва само косата ви да е пусната, да я изправите внимателно с преса и после да я оформите с гел или олио за коса. Така се създава усещането, че косата е леко мокра или влажна, дори блестяща - тенденция, която завладя 2023 г. Освен това, никой не може да устои на дългата изправена коса - изглеждате като истинска принцеса.

 

Снимка: iStock/Sofia Zhuravets

 

Топирана коса и диадема

 

Диадемите също са топ аксесоар за коса от поне 3 години насам. Няма да сбъркате, ако сложите диадема в цвета на тоалета си за новогодишната нощ. Още по-хубаво е, ако топирате косата с помощта на гребен и лак за коса, тя да има много обем и тогава да сложите диадемата. Може диадемата да е бляскава. Така постигате леко ретро, но и приказна визия.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jennifer Yepez (@jennifer_yepez)

 

Мини плитки

 

Много оригинална прическа. Вместо да се мъчите да сплитате перфектно косата или да давате много пари за фризьор, заложете на тази идея, ако искате да сте с плитки. В последната година беше модерно звездите да са с изправена пусната коса и да сплетат две малки плитки от двете страни на лицето. Взеземета наистина малки кичури и направете 2 миниатюрни плитки отпред. Така сте сладки, мили, нежни и имате магична визия.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Cesar Deleon Ramirez (@cesar4styles)

 

Къдрици

 

Още една вечна класика, която няма как да бъде подмината. Както коковете, така и къдриците са абсолютен хит за официални събития. Ако косата ви не е къдрава, оформете големи и едри къдрици с ретро преса или пяна за коса. Така косата ще има повече обем, ще сте наистина елегантни и ще се забелязвате. Къдриците също много подхождат на вечерни рокли.

 

Снимка: iStock/EdwardDerule

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия